ΠΑΤΡΑ: Διαμαρτυρία για τα ΕΛΤΑ

    Ημερομηνία:

    Συμπολίτης μας που διαμένει εντός του αστικού ιστού της Πάτρας διαμαρτύρεται έντονα για τις ελλειμματικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τα τελευταία δύο χρόνια.

    Όπως καταγγέλλει στην στήλη, παραλαμβάνει συνεχώς καθυστερημένα την αλληλογραφία του και κυρίως τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να τους εξοφλήσει εγκαίρως εφόσον όταν φθάνουν στο γραμματοκιβώτιό του έχουν λήξει οι προθεσμίες.

    «Εμφανίζομαι ως ασυνεπής πελάτης και επιβαρύνομαι με ληξιπρόθεσμα ποσά και τόκους και κινδυνεύω να χάσω τις συνδρομές μου» αναφέρει χαρακτηριστικά και ζητά από την διοίκηση των ΕΛΤΑ να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας της Πάτρας προκειμένου να λαμβάνει άμεσα την αλληλογραφία του. Επιφυλάσσεται μάλιστα για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, όπως έχει διαμηνύσει στην αρμόδια υπηρεσία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η προέλευση του φιλιού: Γιατί ξεκίνησαν να φιλιούνται οι άνθρωποι;

    Το φιλί στα χείλη δεν είναι τόσο καθολικό όσο νομίζουμε. Μπορεί λοιπόν...

    Λίζα Αν: «Έχω πάει με εκατοντάδες αθλητές, οι καλύτεροι είναι οι…»

    Η διάσημη πορνοσταρ Λίζα Αν αν και έχει αποσυρθεί...

    Τα δελφίνια κάνουν σεξ όλο το έτος «χτίζοντας» ισχυρότερους δεσμούς

    Όπως οι γυναίκες, έτσι και τα θηλυκά δελφίνια έχουν...