ΠΑΤΡΑ: Διαρροή σε σωλήνα στη Βούντενη – Σπατάλη νερού εδώ κι ένα τρίμηνο!

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό πρόβλημα, μετά από ζημιά σε σωλήνα πόσιμου νερού, καταγγέλθηκε στην «Πελοπόννησο» από κάτοικο της περιοχής Δραγώλενα στη Βούντενη Πατρών, το σπίτι της οποίας βρίσκεται μπροστά στο σημείο της βλάβης του δικτύου ύδρευσης. Η Κωνσταντίνα Τσεκούρα, εδώ και 3 μήνες (!) έχει ενημερώσει για αγωγό νερού με διαρροή στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τρέχει συνεχώς το νερό στην συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Παναχαϊκού.

    Φλίγκος

    Η ίδια περιγράφει στην «Π» τι ακριβώς συμβαίνει: «Είναι απίστευτο. Να υπάρχει από τον Μάιο διαρροή νερού και να μην έχει επιδιορθωθεί ακόμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ν’ αρχίσει να φαγώνεται το οδόστρωμα, να δημιουργούνται ρυάκια και επειδή είναι ακριβώς έξω από σπίτια, όποτε βγαίνουμε και ξαναμπαίνουμε να βρεχόμαστε. Από την άλλη, γιατί τόση σπατάλη. Μας περισσεύει;».

    Η κ. Τσεκούρα έχει, εδώ και πολύ καιρό, επικοινωνήσει με τον Δήμο Πατρέων, έχει στείλει και ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο εξηγεί το χρόνιο, πλέον, πρόβλημα, αλλά λύση δεν βρήκε. Ανταπόκριση υπήρξε μόνο σε μέιλ που έστειλε, πριν από μία εβδομάδα, οπότε πήγε επιτόπου συνεργείο της ΔΕΥΑΠ, το οποίο, ενώ έλεγξε τη βλάβη, της είπε ότι δεν είναι δική του ευθύνη, αφού το τρεχούμενο νερό προέρχεται από αυλή παρακείμενου σπιτιού, κάτι που, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, ωστόσο, δεν στέκει.

    ICECAP

    Μετά από τηλεφωνήματά της τόσο στη ΔΕΥΑΠ όσο και σε άλλες δημοτικές υπηρεσίες, όπως καταμαρτυρά… «ο ένας μού λέει να πάρω τον άλλο», χωρίς τελικά να γίνεται κάτι για να διορθωθεί το πρόβλημα, παρότι, πέραν των άλλων, ελλοχεύει κίνδυνος ατυχήματος ή και εμφάνισης φιδιών στην κοντινή βλάστηση.

    Και μ’ όλα αυτά, το νερό χάνεται σε μία εποχή που πολλές περιοχές λένε «το νερό νεράκι» με το σύστημα υδροδότησης να είναι στα όριά του εν μέσω καύσωνα!

    Η «Π» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέα Παπανικήτα, ο οποίος δεσμεύτηκε να διερευνήσει το μεμονωμένο αυτό πρόβλημα διαρροής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    X. Μπονάνος: Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ψωφίδας

    Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο...

    Έγκλειστος των φυλακών Αγίου Στεφάνου πιάστηκε με αυτοσχέδιο λεπίδι και κινητό

    “Λαβράκι” έβγαλε ο έλεγχος σε έναν 31χρονο Πακιστανό, έγκλειστο...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κατέληξε η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

    Στο νοσοκομείο του Πύργου λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε ύστερα...

    Μεξικό: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Βερακρούς

    Μια ακόμη πολιτική δολοφονία συγκλονίζει το Μεξικό από το βράδυ της Κυριακής 11...