Πάτρα: Διατίθεται και δεύτερη εξωτερική αίθουσα από Δευτέρα στο Επιμελητήριο

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της  6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διοίκηση του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας  προχώρησε στην διάθεση και δεύτερου κλιμακίου επιστημονικού προσωπικού στον χώρο του Επιμελητηρίου.

    Πιο αναλυτικά, η αύξηση των κρουσμάτων επέφερε και την αύξηση της ανάγκης για δειγματοληπτικούς ελέγχους. Ο χώρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην Ρ. Φεραίου καθημερινά δέχεται εκατοντάδες συμπολιτών που επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, ύστερα από πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, διατέθηκε από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου μία δεύτερη εξωτερική αίθουσα  και εκ μέρους του ΕΟΔΥ ένα δεύτερο κλιμάκιο επιστημονικού προσωπικού, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία των δειγματοληπτικών ελέγχων και να αποφευχθεί η πολύωρη αναμονή των πολιτών.

    Η δεύτερη αίθουσα θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021, υποστηρικτικά  από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες, ενώ η κύρια αίθουσα διενέργειας των δειγματοληπτικών ελέγχων θα λειτουργεί καθημερινά 8:30 με 20:30.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται δωρεάν με rapid tests.

    Λόγω της αυξημένης συμμετοχής των πολιτών στη δειγματοληπτική εξέταση, εφιστάται η προσοχή όλων στη διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας του κτηρίου του Επιμελητηρίου, ώστε να διεξάγεται η διαδικασία ανεμπόδιστα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έντεκα συλλήψεις για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Δυτική Αχαΐα

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας,...

    Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη τους στην κούνια

    Σε μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός 48χρονος κάτω από δένδρο

    Ένας άντρας 48 ετών βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της...

    Πάτρα: Πλανόδιος πωλητής έσπρωξε 4χρονο και συνελήφθη

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της...