ΠΑΤΡΑ: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του 23χρονου αμερικανού στο Λαγανά – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Διεκόπη για μεθαύριο Τετάρτη η δίκη που θα άρχιζε  σήμερα σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών η δίκη για τον θάνατο του Αμερικανού τουρίστα Μπακαρί Χέντερσον, για ανθρωποκτονία από πρόθεση το 2017 στο Λαγανά της Ζακύνθου.

    ICECAP

    Η δίκη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του νεαρού τουρίστα, ξεκινάει ξανά μετά την έφεση που είχε ασκήσει ο Εισαγγελέας μετά τις ποινές καθείρξεις από 5 έως 15 ετών που είχε επιβάλλει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πάτρας, με αποτέλεσμα σήμερα μόνο ένας από τους επτά κατηγορούμενους να παραμένει στη φυλακή.

    Θυμίζουμε πως ο 23χρονος αμερικανος βρισκόταν σε μπαρ στην περιοχή Λαγανά , όταν μετά από καυγά κυνηγήθηκε από ομάδα που του καταφέραν θανατηφόρα χτυπήματα στη μέση του δρόμου.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι πολίτες θα παίρνουν ένα ενοίκιο κάθε Νοέμβριο

    Την εξειδίκευση των μέτρων στήριξης συνολικού ύψους 1,1 δισ....

    Καινούργιου: «Η Ναταλία Γερμανού κάθε χρόνο έβαζε πλάτη για να μείνει η Εβελίνα Νικόλιζα»

    Μετά τα σχόλια της Εβελίνας Νικόλιζα για τη Ναταλία...

    Έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα στην Ιταλία: Επί ποδός αστυνομία, στρατός και δύτες

    Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου...

    Αισιοδοξία για την αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου Αιγείρας

    Η αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου της Αιγείρας που αντιμετωπίζει...