ΠΑΤΡΑ: Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία και Ευεξία»

    Ημερομηνία:

    Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων προσκαλεί τον κόσμο στο συνέδριο αυτοεκπροσώπησης των ατόμων με ψυχική αναπηρία με θέμα: «Ευεξία και Ψυχική Υγεία», το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 11 το πρωί, στο Ξενοδοχείο Astir (οδός Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα) και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ώρες 11:00 έως 13:00, στις δράσεις ενημέρωσης από φορείς Ψυχικής Υγείας και στην παρουσίαση χορευτικών δρώμενων.

    Οι εκδηλώσεις γίνονται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2022 που τιμάται στις 10 Οκτωβρίου. Όπως τονίζεται η ψυχική υγεία είναι από τους πιο παραμελημένους τομείς της δημόσιας υγείας τη στιγμή που όπως υπολογίζεται, 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν με ψυχική διαταραχή!

    Το μήνυμα που στέλνει η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων είναι «ας μιλήσουμε ανοιχτά για την ψυχική υγεία, μας αφορά όλους».

    ΠΑΤΡΑ: Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία και Ευεξία»
    ΠΑΤΡΑ: Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία και Ευεξία»
    ΠΑΤΡΑ: Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία και Ευεξία»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    BTΚ Killer: Ο φιλήσυχος οικογενειάρχης που σκότωνε ανενόχλητος 17 ολόκληρα χρόνια!

    Ο Ντένις Ρέιντερ είναι ένας από τους ειδεχθέστερους κατά...

    Οβρυά: Προχωρούν έργα για να μην πλημμυρίζει η περιοχή

    Σοβαρές επισημάνσεις για την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στην...

    Metron Analysis: Το 24% αγγίζει ο Τσίπρας

    Χωρίς ιδιαίτερη αισιοδοξία για βελτίωση των συνθηκών ζωής τους...

    Ανιψιός πασίγνωστου υφυπουργού της κυβέρνησης ο δράστης του φονικού στο Περιστέρι – Η πρώτη του αντίδραση

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 37χρονου Βούλγαρου...