ΠΑΤΡΑ: Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία και Ευεξία»

    Ημερομηνία:

    Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων προσκαλεί τον κόσμο στο συνέδριο αυτοεκπροσώπησης των ατόμων με ψυχική αναπηρία με θέμα: «Ευεξία και Ψυχική Υγεία», το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 11 το πρωί, στο Ξενοδοχείο Astir (οδός Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα) και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ώρες 11:00 έως 13:00, στις δράσεις ενημέρωσης από φορείς Ψυχικής Υγείας και στην παρουσίαση χορευτικών δρώμενων.

    Οι εκδηλώσεις γίνονται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2022 που τιμάται στις 10 Οκτωβρίου. Όπως τονίζεται η ψυχική υγεία είναι από τους πιο παραμελημένους τομείς της δημόσιας υγείας τη στιγμή που όπως υπολογίζεται, 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν με ψυχική διαταραχή!

    Το μήνυμα που στέλνει η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων είναι «ας μιλήσουμε ανοιχτά για την ψυχική υγεία, μας αφορά όλους».

    ΠΑΤΡΑ: Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία και Ευεξία»
    ΠΑΤΡΑ: Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία και Ευεξία»
    ΠΑΤΡΑ: Διήμερο δράσεων για την «Ψυχική Υγεία και Ευεξία»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

    Σύμφωνα με μελέτη  σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά...

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της στην Σαντορίνη

    Η Gabriela Garcia Andrade με μπικίνι στις διακοπές της...

    Sex therapy: Πέντε τρόποι για καλύτερο σεξ με τη σφραγίδα της επιστήμης

    Ενδεχομένως η επιστήμη και η έρευνα να ήταν ο...