ΠΑΤΡΑ: Δικαίωση ζητά η οικογένεια του Δημήτρη Γραμματίκα

    Ημερομηνία:

    Eνας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο του 57χρονου Δημήτρη Γραμματίκα, συνταξιούχου τραπεζικού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα.

    Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγγέλων, στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο.
    Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη βραδινές ώρες της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, όταν ο 57χρονος ποδηλάτης, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ευρισκόμενος στη δεξιά πλευρά της παραλιακής οδού, με κατεύθυνση την Πάτρα, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

    Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με μαρτυρίες εκσφενδονίστηκε και σφηνώθηκε κάτω από σταθμευμένο ΙΧ, στο οποίο εν συνεχεία προσέκρουσε το όχημα που οδηγούσε 23χρονος. Για τον απεγκλωβισμό του 57χρονου, στήθηκε επιχείρηση, από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

    Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ο νεαρός οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εξετράπη της πορείας του, παρασύροντας τον προπορευόμενο ποδηλάτη, στην προσπάθεια του να αποφύγει νεαρή, που εκείνη την ώρα διέσχιζε κάθετα την παραλιακή οδό.

    Ο Δημήτρης Γραμματίκας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού. Ηταν γνωστός στην τοπική κοινωνία τόσο από την επαγγελματική του ιδιότητα, ως τραπεζικός εργαζόταν επί χρόνια σε υποκατάστημα της Eurobank στην Πάτρα, όσο και από την πολιτική του διαδρομή, καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.

    Ενα χρόνο μετά, η οικογένειά του αναμένει η υπόθεση να έρθει στις δικαστικές αίθουσες.

     

    Πελοπόννησος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στην Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM – Η φωτογραφία με τη νέα της μάνατζερ

    Μετά από έναν μαγικό Αύγουστο, όπου απόλαυσε καλοκαιρινές διακοπές...

    Γιατί «κρατάς σκορ» στις σχέσεις σου και τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

    Μπορεί να μην το παραδέχεσαι ανοιχτά, αλλά πόσες φορές...

    Δυτική Αχαΐα: Επιστολή Γρηγόρη Αλεξόπουλου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την ευλογιά

    Την επίσπευση των διαδικασιών για την αποζημίωση των πληγέντων...

    Πάτρα: Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πατρών – Πύργου, παρουσία του Γ.Γ. Υποδομών

    Την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή...