ΠΑΤΡΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: Λειτουργούν καταστήματα καλλωπισμού… και έχει μπει στην κατάψυξη η δικαιοσύνη

Ημερομηνία:

Εντονη δυσφορία, αλλά και ανησυχία έχει προκαλέσει στο νομικό κόσμο η συνεχιζόμενη παράταση της αναστολής λειτουργίας των Δικαστηρίων. γεγονός που εκφράστηκε και στην πρόσφατη συζήτηση στην ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

PHILOXENIA

“Δεν μπορεί να λειτουργούν καταστήματα καλλωπισμού και να έχει μπει στην …κατάψυξη η Δικαιοσύνη” ανέφεραν χαρακτηριστικά   πατρινοί δικηγόροι.

Είναι χαρακτηριστικό πως επί σχεδόν ένα χρόνο από την έναρξη της πανδημίας τα Δικαστήρια της Πάτρας λειτούργησαν επί της ουσίας μόνο το δίμηνο του περασμένο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και μετά σταμάτησε κάθε δίκη.

“Θα προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας διεκδικώντας την επαναλειτουργία των Δικαστηρίων”, σημείωσε  ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Θάνος Ζούπας.

Οπως ανέφερε το προηγούμενο διάστημα με την σωστή προεργασία και τον χρονοπροσδιορισμό των δικών είχαν καταφέρει να πραγματοποιούνται δίκες στο Εφετείο δίχως προβλήματα συνωστισμού, καθώς η κάθε δίκη προγραμματιζόνταν συγκεκριμένη ώρα. Ομως ακόμη και αυτή η ορθή τακτική …πήγε περίπατο με την αναστολή της λειτουργίας των Δικαστηρίων.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Λονδίνο: Πλούσιοι με supercars παρκάρουν «όπου θέλουν» και «δεν πληρώνουν τις κλήσεις»

Οι ακριβές συνοικίες του Λονδίνου αντιμετωπίζουν ένα εκνευριστικό πρόβλημα:...

Σημάδια πριν από την εφηβεία μπορεί να προβλέπουν επώδυνη περίοδο, σύμφωνα με μελέτη

Η εμφάνιση μη επώδυνων συμπτωμάτων, όπως η κόπωση και...

Πάτρα: “Καρφώθηκε” στις μπάρες στη Βενιζέλου! Χτύπησε στο κεφάλι νεαρή οδηγός — ΒΙΝΤΕΟ

Μία νεαρή οδηγός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο...