ΠΑΤΡΑ: Δίκτυο παιδικής πορνογραφίας: Εισέπρατταν έως 35 ευρώ από κάθε παιδόφιλο που έκανε εγγραφή στο κανάλι τους

    Ημερομηνία:

    Δίκτυο διακίνησης παιδικής και εκδικητικής πορνογραφίας, με πλοκάμια σε όλη τη χώρα εξάρθρωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32 ατόμων, με τους έξι να έχουν συλληφθεί. Από την έως τώρα έρευνα έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 40 θύματα, ανήλικοι και ενήλικες.

    Πιο αναλυτικά η έρευνα της Δίωξης ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και εντοπίστηκαν χρήστες των social media να διακινούν πορνογραφικό υλικό. Έγιναν 32 ταυτοποιήσεις και όλοι όσοι βρίσκονται ανάμεσα στους δράστες είναι από 14-23 ετών, φοιτητές και μαθητές Λυκείου, καθώς και δύο άνεργοι.

    Εισέπρατταν από 5-35 ευρώ από κάθε παιδόφιλο που έκανε εγγραφή στο κανάλι τους, που περιείχε το πορνογραφικό υλικό.

    Η αστυνομία ταυτοποίησε 30 ανήλικα θύματα, από 13 έως 17 ετών, αλλά και 10 ακόμα άτομα, τα οποία ήταν γυναίκες-θύματα εκδικητικής πορνογραφίας.

    Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους παραδέχτηκαν την πράξη τους, με κάποιους μάλιστα να λένε στην αστυνομία πως το έκαναν «χωρίς να το σκεφτούν» και άλλοι με σκοπό να «βγάζουν το χαρτζιλίκι τους».

    Η μεγάλη επιχείρηση της δίωξης πήρε την κωδική ονομασία «συγκοινωνούντα δοχεία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένας άντρας έσωσε 6.500 πρόωρα μωρά μετατρέποντάς τα σε νούμερο για τσίρκο

    Το 1903 το λούνα παρκ του Κόνι Άιλαντ στη Νέα Υόρκη φιλοξενούσε ένα...

    Αρνί – Κατσίκι: Ποιο κομμάτι ταιριάζει σε κάθε μαγείρεμα (+τιμές)

    Όσο πλησιάζουμε προς τις ημέρες των εορτών, το αρνί και το...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν σήμερα Τετάρτη 26/11/2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΓΕΡ. ΣΙΑΦΑΚΑ  ΕΤΩΝ 72  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-11-2025...