ΠΑΤΡΑ: Δημοπρασία για το νέο υπόγειο πάρκιγνκ

    Ημερομηνία:

    Πλησιάζει η ώρα που θα αποκτήσει ζωή η γειτονιά γύρω από τον νέο τερματικό σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ της Αχαΐας στο κτίριο των πρώην Μύλων του Αγίου Γεωργίου, στην Οθωνος Αμαλίας, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

    Το τελευταίο διάστημα προχωρούν οι εργασίες στον σταθμό και φαίνεται πως η νέα υποδομή της πόλης δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη τη δημοτική αρχή που με τον δικό της τρόπο προσπαθεί να πλαισιώσει την περιοχή με τις κατάλληλες υποδομές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο νέος σταθμός του ΚΤΕΛ θα δημιουργήσει ανάγκες στάθμευσης στους γύρω δρόμους. Στην περιοχή υπάρχει ο δημοτικός χώρος στάθμευσης του Αγίου Διονυσίου, αλλά σε ακόμα καλύτερη θέση, ακριβώς απέναντι από το ΚΤΕΛ, βρίσκεται η πλατεία Δροσοπούλου, η οποία διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ που ανήκει στον Δήμο.

    Στο παρελθόν ο χώρος λειτουργούσε ως ιδιωτική επιχείρηση. Οπως έμαθε η «Π», πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα διενεργηθεί φανερή, προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του ακινήτου του Δήμου, συνολικού εμβαδού 2.315,04 τ.μ., το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως υπόγειος στεγασμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Π», τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταρτιστούν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου οι όροι του διαγωνισμού, αλλά και να γίνει γνωστός ο τόπος και ο χρόνος της δημοπρασίας

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...