ΠΑΤΡΑ: Δημοπρατείται το νέο Αστυνομικό Μέγαρο

    Ημερομηνία:

    Δημόσιο, διεθνή, ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκήρυξε η εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ» με κλειστή διαδικασία, για την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης για την εκτέλεση του έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση Κτιρίων Στέγασης Υπηρεσιών πέντε Αστυνομικών Διευθύνσεων στην Επικράτεια μέσω ΣΔΙΤ».

    Πρόκειται για τα νέα Αστυνομικά Μέγαρα σε Πάτρα (ανέγερση στο ΚΕΤΧ), Λευκάδα, Αλεξανδρούπολη, Καρδίτσα και Βέροια. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι τις 22 Νοεμβρίου του 2022. Ακολούθως, η επιτροπή διαγωνισμού θα αποφασίσει για το ποια σχήματα θα περάσουν στη Β`φάση, όπου θα οριστικοποιηθεί το τελικό αντικείμενο του έργου και θα υποβληθούν οι δεσμευτικές προσφορές των εταιρειών που επιθυμούν να το αναλάβουν.

    Το κόστος του ανέρχεται στα 70,43 εκατ. ευρώ (ποσό χωρίς ΦΠΑ 56,8 εκατ. ευρώ) και η διάρκεια της σύμβασης είναι 30 χρόνια από την υπογραφή της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...