ΠΑΤΡΑ: Δωρεάν rapid test για τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Επιμελητήριο Αχαΐας  προγραμματίζουν διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων  για τα μέλη του Επιμελητηρίου και το ευρύ κοινό την  ΤΡΙΤΗ 9, την  ΠΕΜΠΤΗ 11 και  το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 φεβρουαρίου  και ωρες απο 9:30 εως 14:00   στο ισόγειο του κτιρίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 58 (Ρ. Φεραίου).

    Προσπάθεια και των τριών φορέων είναι ο έγκαιρος εντοπισμός ασυμπτωματικών κρουσμάτων που πιθανά να βρίσκονται ενtός του γενικού πληθυσμού των Πατρών.

    Οι συμπολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν παρακαλούνται να προσέρχονται τις ανωτέρω ώρες τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς της νόσου.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...