ΠΑΤΡΑ – Δούρος: Συνεργασία με στρατηγικό επενδυτή

Ημερομηνία:

Σε συνεργασία με στρατηγικό επενδυτή προχωρά η εταιρεία Δούρος καθώς για τις 25 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός στην μονάδα της αχαϊκής βιομηχανίας Δούρος, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς.

Το γνωστό ακίνητο όπου είναι η έδρα της Dur βρίσκεται επί της οδού Μαραγκοπούλου μπαίνει σε δημοπρασία αντί ποσού 1,66 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με ενημέρωση, η Dur αντιμετώπισε το πρόβλημα σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ πραγματοποιώντας πληρωμές μέσω εταιρικών πελατών της.

Εξασφάλισε, μάλιστα, χρηματοδότηση από στρατηγικό επενδυτή προκειμένου να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση και εξόφληση των υποχρεώσεών της σε τράπεζες, τραπεζικούς εκκαθαριστές και διαχειριστές τραπεζικών δανείων, ώστε να επιστρέψει στο άμεσο μέλλον σε τροχιά κερδοφορίας και ανάπτυξης. Η εταιρεία δεν ονομάζει τον επενδυτή, ούτε αποκαλύπτει το ποσό της χρηματοδότησης.

Η εταιρεία έχει καταγγείλει και υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος της. Το Δεκέμβριο του 2022 προέβη σε καταγγελία της σύμβασης εργασίας μέλους του διοικητικού συμβουλίου, καθώς διαπίστωσε πως πραγματοποιούσε τραπεζικές μεταφορές σε προσωπικούς του λογαριασμούς, γεγονός για το οποίο η εταιρεία υπέβαλε έγκληση εναντίον του. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Χωριστούς δρόμους ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν...

Το όνομα γνωστού γιατρού, με πολυετή παρουσία στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ακούγεται για υποψήφιος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%8c%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%b5%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1/

Πάτρα: “Άνοιξαν” αυτοκίνητο στην Χαριλάου Τρικούπη

Μια διάρρηξη σε αυτοκίνητο σημειώθηκε στην Χαριλάου Τρικούπη στην...