ΠΑΤΡΑ: Δουζδαμπάνης – Τζουβελέκης: Δύο γιατροί στέλνουν μήνυμα κατά του κορονοϊού

    Ημερομηνία:

    Συνάδελφοι, αλλά προπαντός φίλοι οι γιατροί Περικλής Δουζδαμπάνης και Αργύρης Τζουβελέκης παρά τις πολλές καθημερινές υποχρεώσεις βρίσκουν τον χρόνο να συναντηθούν και να τα πουν.

    Ο Περικλής Δουζδαμπάνης, Nεφρολόγος- Επιστημονικός Υπεύθυνος Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, «Κυανούς Σταυρός Πατρών», Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Δυτ. Ελλάδας και Πελοποννήσου και ο Αργύρης Τζουβελέκης Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας – Πνευμονολογίας και Διευθυντής της πανεπιστημιακής κλινικής Covid, στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας στην καταπολέμηση της πανδημίας.

    Αλλωστε και οι δύο, ο καθένας από τη δική του θέση ευθύνης, έχουν δώσει αγώνα για την ενημέρωση των πολιτών, εξηγώντας τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουμε, αλλά και ως μάχιμοι γιατροί όταν χρειάζεται η περίθαλψη στον πάσχοντα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Κεραμιδάς αποκαλεί τον Φωτήλα… ξεβρακωτή

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b4%ce%ac%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1/

    Κεφάλαιο sex: 10 γυναίκες εκμυστηρεύονται τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ

    Η φράση “η εξοικείωση δημιουργεί περιφρόνηση (το γνωστό σε...

    Δήμος Καλαβρύτων: Καινούργια ημιφορτηγά ενισχύουν το στόλο του Τμήματος Περιβάλλοντος

    Παρελήφθησαν απ’ τον Δήμο Καλαβρύτων τα δυο καινούργια ημιφορτηγά...