Πάτρα: Δρομολογήθηκαν τα έργα αναβάθμισης στην πλατεία Ανδρούτσου

    Ημερομηνία:

    Δρομολογήθηκε, από το Δήμο, η έναρξη των ολοκληρωμένων έργων αναβάθμισης της Πλατείας Ανδρούτσου, στην περιοχή του Βλατερού.

    Σύμφωνα με τη μελέτη στην πλατεία θα γίνουν εργασίες: Οικοδομικές, οδοποιίας, ηλεκτρομηχανολογικές και πρασίνου.

    ICECAP

    Θα αντικατασταθούν τα στοιχεία της πλατείας (παιδική χαρά κλπ) με σύγχρονα, θα γίνουν διάδρομοι, θα τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σώματα τύπου led, θα φυτευτούν δένδρα, θάμνοι και θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας.

    Οι εργασίες υλοποίησης του έργου θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της βιωσιμότητας του κοινόχρηστου χώρου της πλατείας ώστε να αποδοθεί στους κατοίκους της περιοχής, στη νεολαία και στους επισκέπτες αισθητικά και λειτουργικά βελτιωμένη και πιο φιλική, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για ελεύθερη πρόσβαση και αναψυχή.

    Ο αναβαθμισμένος χώρος της πλατείας θα λειτουργεί ως χώρος ξεκούρασης, αναψυχής και παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους και θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της συνοικίας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλιματική αλλαγή: Γιατί ο πλανήτης μπορεί να στερέψει από αίμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf/

    ΟΒΡΥΑ: Η “βομβαρδισμένη” Καποδιστρίου, η νέα κινητοποίηση και διαμαρτυρία κατοίκων – “Παρών” ο Κ. Σβόλης – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Η οδός Καποδιστρίου στην Οβρυά θυμίζει… βομβαρδισμένο...

    Η Yvonne Bar μας δείχνει το κορμί της με μπικίνι σε yacht στο Miami

    Η Yvonne Bar μας δείχνει το κορμί της με...