ΠΑΤΡΑ: Εφιάλτης στα Τσουκαλέϊκα! Ανήμπορη να αντιδράσει η ΕΛ.ΑΣ.

    Ημερομηνία:

    Μπαράζ διαρρήξεων τις τελευταίες ημέρς στην περιοχή των Τσουκαλεϊκων με τους κατοίκους να ανησυχούν και να εκτιμούν πώς οι δράστες είναι… κοντά στη συνοικία τους. Μέσα σε μία εβδομάδα επιχείρησαν να ανοίξουν επτά σπίτια και σε κάποιες περιπτώσεις… τα κατάφεραν! Οπως λένε οι κάτοικοι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο είναι όσοι έχουν τα σπίτια τους… κάτω από τις γραμμές του τρένου και αποτελούν ευκολότερο στόχο.

    Οι δράστες δεν διστάζουν να μπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κυρίως, παίρνουν κοσμήματα ή ότι άλλο πολύτιμο αντικείμενο βρουν, ενώ για να μπουν φυσικά προκαλούν ζημιές σε παράθυρα και πόρτες». Από την πλευρά της η Αστυνομία ελάχιστα πράγματα μπορεί να κάνει αφού ως γνωστόν οι περιπολίες στις εκτός κέντρου Πάτρας περιοχές… γίνονται σπάνια.

    DEH myHomeGasControl
    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΕΤΡΟΣ ΨΩΜΑΣ: Μια απάντηση και ένα ερώτημα προς την κ. Συριώτη

    Μια απάντηση και ένα ερώτημα προς την κ. Συριώτη Με...

    Δήλωση του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκου Νικολόπουλου, για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Ο σημερινός ανασχηματισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιβεβαιώνει την πολιτική...

    Συνεργασία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και 6ης ΥΠΕ για την ενίσχυση της πρόληψης

    Συνάντηση εργασίας για τη  διαμόρφωση πλαισίου συνεργασίας για δράσεις...

    ΦΩΤΟ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΑΔΕ: «Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ο ρόλος της Ελλάδας»

    Με επιτυχία και εξαιρετικές τοποθετήσεις, αλλά και ζωντανό διάλογο...