ΠΑΤΡΑ: Εγγραφο ντοκουμέντο! Στον “Αγιο Ανδρέα” δεν είχε ελεγχθεί η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο ντοκουμέντο – φωτιά για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

    Το εν λόγω έγγραφο αφορά τις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς στις 11 Απριλίου του 2021.

    Οι εν λόγω τοξικολογικές εξετάσεις,   δεν έγιναν στο τοξικολογικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο λίγο καιρό αργότερα ανέδειξε τα κρίσιμα ευρήματα για την κεταμίνη που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά έγιναν στο γενικό νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

    Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα, στις εξετάσεις ελέγχθηκαν 19 ουσίες, ωστόσο καμία από αυτές δεν ήταν η κεταμίνη.

    Ουσιαστικά λοιπόν δεν έγινε ποτέ έλεγχος για την κεταμίνη, στις πρώρες αυτές τοξικολογικές εξετάσεις.

    Μάλιστα,  αυτός είναι κι ο λόγος που στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου χρησιμοποίησε την κεταμίνη, αφού είχε δει ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις δεν ανιχνεύεται η εν λόγω ουσία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μόνο 18 μέρες κρατά ο μισθός για 6 στους 10 Έλληνες

    Μόλις για 18 ημέρες αρκεί ο μισθός για τα 6...

    Δύο σημαντικές «πληγές» στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδας

    Μετά την λασπορροή και την κατολίσθηση στην Ιονία Οδό...

    Εμβόλια Covid: Ερευνητές αποκάλυψαν γιατί προκαλούν θανατηφόρες θρομβώσεις

    Εμβόλια COVID-19 και σπάνιοι θρόμβοι αίματος: μια διεθνής ομάδα ερευνητών...

    Πάτρα: Κίνδυνος να «παγώσει» η ανέγερση του 3ου Γυμνασίου – Ο εργολάβος ζητά επιπλέον χρηματοδότηση

    Και ενώ, µετά από παρατάσεις και καθυστερήσεις, το έργο...