ΠΑΤΡΑ: Εγινε η αποκάλυψη ενός κτιρίου – “κούκλα” στο κέντρο της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    «Αποκαλύφθηκε» μεγάλο μέρος του ανακαινιζόμενου κτιρίου στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Παντανάσσης στο οποίο γίνονται εκτεταμένες εργασίες αναπαλαίωσης.
    Όπως έχουμε αναφέρει από τον περασμένο Αύγουστο το κτίριο παρέμενε κλειστό για πολλές δεκαετίες και χρησιμοποιείτο μόνο το ισόγειο, όπου μέχρι λίγα χρόνια πριν λειτουργούσε κατάστημα εποχικών ειδών.
    Το ισόγειο θα διατεθεί και πάλι για κατάστημα ενώ στους ορόφους οι χώροι διαμορφώνονται για να εγκατασταθούν γραφεία.
    Τ κτίριο, που ανήκει σε γνωστή οικογένεια επιχειρηματιών, που το απέκτησαν πρόσφατα, για να το αξιοποιήσουν, με τη νέα του μορφή, αναβαθμίζει αισθητικά το σημείο ενώ είναι εντυπωσιακό και με το νυκτερινό φωτισμό του.
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ
    Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...