ΠΑΤΡΑ: Εγινε πρεσβύτερος… ο αρχηγός της «παρέλασης» αρνητών κορονοϊού! ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

     

    Τι και αν είχε πρωτοστατήσει στην «παρέλαση» που είχε γίνει πέρυσι παρά την απαγόρευση λόγω covid, τι και αν είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο με τις δηλώσεις του, ο Μητροπολίτης Πατρών… συγχωρεί! Ετσι, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, χειροτόνησε σε πρεσβύτερο τον διάκονο Θεόδωρο Μπουλιέρη. Και ποιος δεν θυμάται τον ρασοφόρο που κρατούσε την ελληνική σημαία και «πρωτοστατούσε» σε μία παρέλαση που είχε ξεκινήσει από την Πλατεία Πίνδου και Αγίου Ανδρέου, είχε «ανέβει» τη Γούναρη και μάλιστα την «συνόδευαν» και διμοιρίες ΜΑΤ καθώς… λίγα μέτρα πιο πέρα υπήρχε συγκέντρωση χρυσαυγιτών!

    Σε εκείνη την παρέλαση για την εθνική μας επέτειο συμμετείχαν κάποιοι «φανατικοί» χριστιανοί (οι οποίοι αργότερα εμφανίζονταν και ως εχθροί του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου), μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και αρνητές του κορονοϊού. Ησαν δε παρόντες και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» του Πατρινού Αρτέμη Σώρρα. Μπροστά μπροστά… ο π. Μπουλιέρης! Ο οποίος με δηλώσεις του είχε κατακεραυνώσει την κυβέρνηση για την επιλογή της νας μην γίνει παρέλαση και είχε «βάλλει» κατά όσων εφαρμόζουν τέτοια μέτρα για την πανδημία. Είχε δε το θάρρος να τα πει και σε τηλεοπτικούς σταθμούς και σε ενημερωτικά sites του διαδικτύου.

    Πάντως ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, απευθυνόμενος προς το νέο πρεσβύτερο ο Σεβασμιότατος, μίλησε για τον Άγιο Δημήτριο, την ομολογία του και μαρτυρία ενώπιον των ισχυρών της εποχής εκείνης και το ένδοξο μαρτύριο του, αλλά και την αιώνια δόξα του, εν ουρανώ και εν τη γή. Ακόμη τον προέτρεψε να είναι σεμνός, ταπεινός, ολιγόλογος και εργατικός και να «αγαπά με πάθος την Εκκλησία και την λειτουργική ζωή και να προσφέρεται θυσιαστικά για τους ανθρώπους». Στο τέλος της θείας λειτουργίας, ο Σεβασμιότατος, προεχείρισε Πρωτοπρεσβύτερο τον π. Άγγελο Μπουλιέρη, πατέρα του χειροτονηθέντος π. Θεοδώρου, τον οποίο επαίνεσε.

     

    ΠΑΤΡΑ: Εγινε πρεσβύτερος… ο αρχηγός της «παρέλασης» αρνητών κορονοϊού! ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Εγινε πρεσβύτερος… ο αρχηγός της «παρέλασης» αρνητών κορονοϊού! ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέπλο ομίχλης «σκέπασε» την Πάτρα και τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, δείτε βίντεο

    Ένα πυκνό πέπλο ομίχλης σκέπασε από τις πρώτες πρωινές...

    Χανταϊός: Στην Ολλανδία θα μεταφερθεί ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου

    Στην Ολλανδία μαζί με Γερμανούς και Βέλγους επιβάτες του...

    To σπιράλ για τη μόλυνση του Πατραϊκού με λύματα και για τη μαρίνα

    Η μόλυνση του Πατραϊκού Κόλπου από λύματα και η...

    Τι γεύση έχει η Αμερική; Όταν οι Μοσχοβίτες πλήρωναν μισό μεροκάματο για να φάνε BigMac

    31 Ιανουαρίου 1990  Οι «χρυσές αψίδες» των McDonald’s άναψαν στην...