ΠΑΤΡΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ: “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΥΓΜΑΧΟ ΤΑΣΟ ΜΠΕΡΔΕΣΗ

    Ημερομηνία:

    Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου στη Βάρη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στην οδό Παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε, σε πυγμάχο από την Πάτρα.
    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες διέφυγαν με τζιπ  ή αυτοκίνητο χρώματος γκρι/ασημί.
    Σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποίησαν ένα ακριβό τζιπ, χρώματος γκρι ή ασημί προκειμένου να φτάσουν στο σημείο και να εκτελέσουν το θύμα.

    Το περιστατικό όπως φαίνεται ανήκει στον «πόλεμο» που έχει ανοίξει εδώ και μήνες στον χώρο της νύχτας.

    GLEARNET

    Αυτή την ώρα, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει δοθεί σήμα στους αστυνομικούς που περιπολούν με την περιγραφή του συγκεκριμένου τζιπ το οποίο οι Αρχές αναζητούν σε όλη τη βορειοανατολική Αττική.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ο Πατρινός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης.

    Το θύμα το 2008 καταδικάστηκε στην Πάτρα για υπόθεση κυκλώματος της νύχτας. Για ένα διάστημα υπήρξε φυγόδικος, ωστόσο εν τέλει εξέτισε ποινή φυλάκισης. Κατά το παρελθόν υπήρξε πυγμάχος, ενώ κατά καιρούς διατηρούσε σχέσεις με γνωστά μοντέλα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χάλι Μπέρι δείχνει πώς είναι το σώμα της στα 59 της χρόνια – Η φωτογραφία με μπικίνι

    Στα 59 της χρόνια η Χάλι Μπέρι δεν διστάζει να φορέσει...

    Τροχαίο δυστύχημα στην Ευρυτανία: Τζιπ έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός ένας 75χρονος

    Τροχαίο δυστύχημα με έναν  νεκρό και έναν τραυματία συνέβη το...

    Οι άγγελοι της Victoria’s Secret έλαμψαν ξανά: Η θριαμβευτική επιστροφή της Μπέλα Χαντίντ – Δείτε βίντεο

    Θριαμβευτικά σχόλια συγκέντρωσε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η...