ΠΑΤΡΑ: Είχε άλλοθι ο “εμπρηστής” της Καλλιθέας! Απρόσμενη εξέλιξη στην Εισαγγελία

Ημερομηνία:

Ανατροπή στην υπόθεση εμπρησμού της φωτιά στη Καλλιθέα Πατρών καθώς ο ηλικιωμένος που είχε συλληφθεί ως ο κύριος ύποπτος για εμπρησμό από αμέλεια τελικώς αφέθηκε ελεύθερος.

Ο άνδρας επανέλαβε ενώπιον του εισαγγελέα τα όσα είπε στην κατάθεσή του στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, ότι δηλαδή είχε αποχωρήσει από το σημείο τουλάχιστον μια – μιάμιση ώρα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά. Φέρεται να υποστήριξε πως ουδέποτε πραγματοποίησε υπαίθριες εργασίες ανάβοντας φωτιά και πως ενημερώθηκε τηλεφωνικά από κατοίκους της περιοχής πως καίγεται η περιουσία του. Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκαν και μάρτυρες επιβεβαιώνοντας πως κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα, ο ηλικιωμένος βρισκόταν στον τόπο μόνιμης κατοικίας του, στην Οβρυά Πατρών, παρέχοντάς του άλλοθι.

Ο ανδρας που αφέθηκε ελεύθερος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης το προσεχές διάστημα, οπότε και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ιστορικό ρεκόρ εισπράξεων από το Clasico, 984 ευρώ η μέση τιμή εισιτηρίου του ντέρμπι

Η Μπαρτσελόνα “πληγώθηκε” βαθμολογικά αλλά και στο γόητρο, χάνοντας...

Πέθανε στα 63 της η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα

Στα 63 της χρόνια πέθανε το βράδυ της Κυριακής...

Πάτρα: Τελευταίες «πινελιές» στην πλατεία Όλγας

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο έβαλαν την Δευτέρα 26 Οκτώβρη,...

Κακοτάρι Ηλείας: Τα καζάνια έβρασαν και η πλατεία γέμισε κόσμο – Η 2η Γιορτή Τσίπουρου

Τα καζάνια μπήκαν σε λειτουργία, οι σπιτικοί μεζέδες πήραν...