ΠΑΤΡΑ – Εικόνα σοκ στην Ζαϊμη με άνδρα που έπεσε στον δρόμο

    Ημερομηνία:

    Δεν είναι λίγα τα άτομα που κυκλοφορούν στους δρόμους της Πάτρας, σε κακή κατάσταση, έχοντας κάνει την δόση τους ή ψάχνοντας για αυτή, χωρίς να καταλαβαίνουν που βρίσκονται και τι κάνουν.

    Το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Ζαϊμη οι περαστικοί και οι κάτοικοι της περιοχής είδαν ένα άτομο να πέφτει λιπόθυμο στον δρόμο, μη μπορώντας να σταθεί στα πόδια του, σε εμφανώς κακή κατάσταση από χρήση ουσιών.

    Οι περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.  Το συγκεκριμένο άτομο είναι γνωστό στην πιάτσα των ναρκωτικών, όμως, ασφαλώς δεν είναι το μοναδικό. Τις προάλλες περαστικοί από την πλατεία Γεωργίου τρόμαξαν όταν είδαν ένα νέο παιδί να προχωρά σκυφτός και καμπουριασμένος, παραμιλώντας δυνατά.

    Σύμφωνα με Πατρινούς που διαμένουν στο κέντρο οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται ή πηγαίνουν στην πλατεία Όλγας όπου παραμένει το στέκι των τοξικομανών για συναλλαγές και πολλές φορές χρήση σε δημόσια θέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χωρίς μετρητά πληρώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες – Τι δείχνουν τα στατιστικά της EKT

    Σε 77,6 δισ. ευρώ ανήλθε ο αριθμός των πληρωμών χωρίς μετρητά στη...

    Η Πάτρα και η κρουαζιέρα που…περιμένει

    Της Κατερίνας Κανελλοπούλου, μέλους Πολιτικού Συμβουλίου δημοτικής παράταξης «σπιράλ» =========================== Ο...

    «Ο δρόμος προς τη Δύση», ένας δρόμος που ενώνει την ιστορία με το μέλλον…

      Με σκοπό τη δημιουργία συνεργειών και δικτύων για  την...

    Με πόρους ύψους άνω των 19.000.000 ευρώ χρηματοδοτούνται έργα σχολικής στέγης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

     Την ανέγερση νέων ή την ανακατασκευή και αναβάθμιση υφιστάμενων...