ΠΑΤΡΑ: Εικόνες καταστροφής στην παραλία του Ρίου

    Ημερομηνία:

    Πολλά τα παράπονα των κατοίκων του Ρίου της Πάτρας για τον καθαρισμό των δρόμων στην περιοχή τους, μετά την καταστροφή και το κύμα κακοκαιρίας που ξέσπασε.

    Ως γνωστόν ο δρόμος της παραλιακής του Ρίου και στην μια πλευρά της (Ποσειδώνος), αλλά και στην άλλη (Δημορηγόπουλου), είχε γεμίσει από πέτρες που βγήκαν από τη θάλασσα μέσα από την μανία των κυμάτων.

    Τα συνεργεία του δήμου καθάρισαν τον δρόμο από τις πέτρες, αλλά άφησαν τα χώματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για τους κατοίκους του Ρίου που διέρχονται από εκεί είτε για να μπουν στην Πάτρα, είτε για να πάνε στον προορισμό τους.

    Ειδικότερα, στην πλευρά του Δημορηγόπουλου τα χώματα είναι πολλά, ο δρόμος έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και οι κάτοικοι κινδυνεύουν να… σπάσουν τα αυτοκίνητα τους από την κατάσταση του οδοστρώματος. Από την άλλη πλευρά στον δρόμο της Ποσειδώνος έχει πάθει σε πολλά σημεία του καθίζηση, με το οδόστρωμα να έχει βουλιάξει.

    Με λίγα λόγια η παραλιακή του Ρίου έχει σχεδόν καταστραφεί από άκρη σε άκρη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν έκανα κάτι για να με συγχωρέσω»

    Μετά τη συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα...

    Λιοντάρι δάγκωσε γυναίκα μέσα σε ζωολογικό κήπο – Τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι

    Μία γυναίκα περίπου 50 ετών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο...

    ΠΑΤΡΑ: Οι αστυνομικοί στον Ιάσονα Φωτήλα

    Την 5/7/2025 αντιπροσωπεία τουΔιοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας, αποτελούμενη...

    ΠΑΤΡΑ: Εφοδος της Τροχαίας σε beach bar! Δίνουν κλήσεις σε Ροδινή, Δρέπανο και Καμίνια! Που γίνονται αλκοτέστ

    "Ντου" της Τροχαίας στα παραλιακά μπαρ για παράνομες σταθμεύσεις....