Πάτρα: «Εισβολή» σωφρονιστικών στα κελιά των φυλακών «Αγίου Στεφάνου» – Τι βρήκαν

    Ημερομηνία:

    Έκτακτες έρευνες σωφρονιστικών υπαλλήλων πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, σε κελιά των Καταστημάτων Κράτησης Πάτρας και Λάρισας.

    Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδια μεταλλικά μαχαίρια, καθώς και 12 συσκευασίες που περιείχαν 5,9 γραμμάρια ηρωίνη. Ειδικότερα, στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Πάτρας, σε θάλαμο πτέρυγας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδια μεταλλικά μαχαίρια 21, 17, 22 και 19 εκατοστών αντίστοιχα.

    Παράλληλα, στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 12 συσκευασίες που περιείχαν 5,9 γραμμάρια ηρωίνη. Και στις δύο περιπτώσεις ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιοι Εισαγγελείς και οι τοπικές αστυνομικές Αρχές που διενεργούν σχετικές προανακρίσεις, ενώ τα περιστατικά αξιολογούνται και από πειθαρχικής πλευράς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέντε κόλπα που ανεβάζουν την «καλή» HDL χοληστερόλη

    Oι υψηλές τιμές της «κακής» χοληστερόλης (LDL) ανάβουν ένα σημαντικό καμπανάκι...

    Καυσόξυλα: Πού θα κυμανθούν φέτος οι τιμές

    Πεύκο: 100-110 ευρώ το κυβικό Δρυς: Aπό 130 ευρώ Πουρνάρι: Aπό...

    Οι πληγές που άφησε η χούντα στην οικονομία

    Επιβιώνει ακόμα στις μέρες μας η προπαγάνδα ότι η...

    ΠΑΤΡΑ: Επεσε “βόμβα” στον πεζόδρομο Μαιζώνος! ΔΕΙΤΕ ΤΑ “ΛΟΥΚΕΤΑ” – φωτο

    Τα ξενοίκιαστα του νέου πεζόδρομου Μαιζώνος! Περπατώντας στον πεζόδρομο της...