Πάτρα: Εκανε “ντου” η ΕΛ.ΑΣ. σε μαγαζιά το Σάββατο – Ο διπλός στόχος της Αστυνομίας μετά το επεισόδιο με το όπλο

    Ημερομηνία:

    Αναβρασμός στη νύχτα της Πάτρας σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιεί εκτεταμένους ελέγχους σε καταστήματα διασκέδασης. Η επιχείρηση είχε ως στόχο να σταλεί σαφές μήνυμα ότι δεν υπάρχει περιθώριο για παραβατικές συμπεριφορές και ότι καμία παράνομη ενέργεια δεν θα γίνει ανεκτή.

    Πληθώρα αστυνομικών δυνάμεων «σάρωσε» μαγαζιά της πόλης, διενεργώντας εξονυχιστικούς ελέγχους τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και σε θαμώνες και εργαζόμενους. Κανένας χώρος δεν έμεινε εκτός ελέγχου, καθώς ερευνήθηκαν γραφεία, ντουλάπες και αποθηκευτικοί χώροι, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις πραγματοποιήθηκαν και εξακριβώσεις στοιχείων συγκεκριμένων ατόμων.

    Η μαζική αυτή κινητοποίηση έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη αλλοδαπού, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε θαμώνα νυχτερινού καταστήματος, χρησιμοποιώντας μάλιστα όπλο για εκφοβισμό.

    Με την επιχείρηση αυτή, η Αστυνομία επιχειρεί να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να καταστήσει σαφές πως η παρουσία της στις νυχτερινές δραστηριότητες της πόλης θα είναι διαρκής και αποφασιστική.

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...