ΠΑΤΡΑ: Εκατοντάδες Αστυνομικοί στην πορεία για τα Τέμπη – Αύξηση της δύναμης για το Καρναβάλι

    Ημερομηνία:

    Από το Σάββατο θα ξεκινήσει η ενίσχυση της τοπικής ΕΛΑΣ για το διήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού που φέτος είναι ιδιαίτερο λόγω των μεγάλων συγκεντρώσεων που θα γίνουν την Παρασκευή για τα Τέμπη.

    Έτσι οι υπόλοιπες υπηρεσίες δεν θα μπορούσαν να ενισχύσουν την Πάτρα αφού θα πρέπει και αυτές να ελέγχουν τις δικές τους επικράτειες που θα γίνουν ανάλογες συγκεντρώσεις. Σε ότι αφορά τα Τέμπη και την πορεία που θα γίνει σε επιφυλακή θα βρίσκονται συνολικά 800 αστυνομικοί!

    Φλίγκος
    Για το διήμερο του καρναβαλιού θα υπάρξει ενίσχυση από τους όμορους νομούς, αλλά και από διάφορες περιοχές της επικράτειας. Αστυνομικοί με στολή, αλλά και πολιτικά θα κάνουν περιπολίες στο κέντρο της πόλης, ενώ θα υπάρχει μόνιμη παρουσία στα σημεία που υπάρχει συνωστισμός.

    Σε ότι αφορά τα παρελάσεις θα υπάρχει αστυνομική παρουσία κατά μήκος της παρέλασης, εντός και εκτός κιγκλιδωμάτων. Εποπτεία και σε επιφυλακή θα βρίσκονται οι αστυνομικοί και για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Κυριακή του Πατρινού Καρναβαλιού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/