Πάτρα: Εκδήλωση από τη Νέα Αριστερά, “για την Αριστερά”

    Ημερομηνία:

    Εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα, στην αίθουσα του ΤΕΕ, για την εφημερίδα “Εποχή” που απηχεί τις απόψεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς.

    Βασική ομιλήτρια η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου και στο ακροατήριο πληθώρα στελεχών που το προηγούμενο διάστημα ομαδικά ή κατά μόνας αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Όπως οι πρώην βουλευτές Κώστας Σπαρτινός, Ανδρέας Ριζούλης, ο πρώην γραμματέας Αχαΐας Μιχάλης Σιδηρόπουλος, το πρώην μέλος του συντονιστικού οργάνου Αχαΐας, Μαρία Αντύπα, ο υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου Τάκης Γεωργακόπουλος κ.α.

    Θέμα της εκδήλωσης-συζήτησης «Να μιλήσουμε (για την) Αριστερά:Το όραμα,το Πρόγραμμα, οι Σύγχρονες Προκλήσεις».

    Πάτρα: Εκδήλωση από τη Νέα Αριστερά, "για την Αριστερά"

    Πάτρα: Εκδήλωση από τη Νέα Αριστερά, "για την Αριστερά"

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στύση: Πέντε πράγματα που αλλάζουν μετά τα 50 – Τι να προσέξετε

    Το πέρασμα στη μέση ηλικία θα αφήσει το αποτύπωμά...

    Σχέση: 5 φράσεις που καταστρέφουν την επικοινωνία με το σύντροφό σας

    Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στo πόσο επιτυχημένη...

    Πέος: Το ιδανικό και το πραγματικό μέγεθος

    Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για...