ΠΑΤΡΑ: Εκκληση για βοήθεια σε μαθήτρια Δημοτικού! SOS για το κοριτσάκι

    Ημερομηνία:

    Η μαθήτρια Α.Μ-Φ. που φοιτά σε σχολική μονάδα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση του συλλόγου) δίνει μία αποφασιστική και κρίσιμη μάχη για την υγεία της και γι’ αυτό πρέπει να μεταβεί σε ιατρική μονάδα του Εξωτερικού για επέμβαση όπου συνολικά θα νοσηλευτεί εκεί για δύο μήνες.

    Οπως αναφέρεραι σε ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας «Από το κράτος  δυστυχώς καλύπτονται μόνο τα ιατρικά έξοδα, αυτά που ζητούνται από το νοσηλευτικό ίδρυμα που θα γίνει η επέμβαση. Όλα τα άλλα, έξοδα μεταφοράς και διαμονής, πρέπει να καλυφθούν από την οικογένεια και υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

    ICECAP

    Παρακαλούμε να κάνετε την αλληλεγγύη πράξη και να συνδράμετε οικονομικά ως σύλλογοι διδασκόντων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων στον παρακάτω λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αριθμός λογαριασμού 78900290418 ΙΒΑΝ: GR7001107890000078900290418 (Δικαιούχος η ίδια Α.Μ-Φ. καθώς και οι γονείς της Κ.Β. και Α.Κ.) ώστε να δώσουμε το δικαίωμα στη μικρή μας μαθήτρια και στην οικογένεια της να μεταβούν στο Εξωτερικό για την επέμβαση.

    Στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε ας κρατήσουμε ψηλά τις αξίες της συναδελφικότητας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς . Ως Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σας ευχαριστούμε προκαταβολικά από καρδιάς».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκδήλωση παρουσίασης ιστορικών στοιχείων του χωριού Γρηγόρη Αιγιαλείας

    Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Γρηγόρι Αιγίου «Ο Άγιος Γρηγόριος» και...

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Εκλεβε από supermarket

    Συνελήφθη, προχθές το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνοµικούς του...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ: Θα ξαναπαίξω κλαρίνο έστω και με ένα χέρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%b8%ce%b1-%ce%be%ce%b1/

    Φωτιά στην Κερατέα: Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι

    Σε διάσπαρτες εστίες συνεχίζεται το πρωί η μάχη των...