ΠΑΤΡΑ: Εκκληση για βοήθεια σε μαθήτρια Δημοτικού! SOS για το κοριτσάκι

    Ημερομηνία:

    Η μαθήτρια Α.Μ-Φ. που φοιτά σε σχολική μονάδα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση του συλλόγου) δίνει μία αποφασιστική και κρίσιμη μάχη για την υγεία της και γι’ αυτό πρέπει να μεταβεί σε ιατρική μονάδα του Εξωτερικού για επέμβαση όπου συνολικά θα νοσηλευτεί εκεί για δύο μήνες.

    Οπως αναφέρεραι σε ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας «Από το κράτος  δυστυχώς καλύπτονται μόνο τα ιατρικά έξοδα, αυτά που ζητούνται από το νοσηλευτικό ίδρυμα που θα γίνει η επέμβαση. Όλα τα άλλα, έξοδα μεταφοράς και διαμονής, πρέπει να καλυφθούν από την οικογένεια και υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

    GLEARNET

    Παρακαλούμε να κάνετε την αλληλεγγύη πράξη και να συνδράμετε οικονομικά ως σύλλογοι διδασκόντων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων στον παρακάτω λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αριθμός λογαριασμού 78900290418 ΙΒΑΝ: GR7001107890000078900290418 (Δικαιούχος η ίδια Α.Μ-Φ. καθώς και οι γονείς της Κ.Β. και Α.Κ.) ώστε να δώσουμε το δικαίωμα στη μικρή μας μαθήτρια και στην οικογένεια της να μεταβούν στο Εξωτερικό για την επέμβαση.

    Στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε ας κρατήσουμε ψηλά τις αξίες της συναδελφικότητας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς . Ως Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σας ευχαριστούμε προκαταβολικά από καρδιάς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλάζουν οι προτιμήσεις του πλούτου – Από προϊόντα σε ταξίδια πολυτελείας

    Ενα χάσμα αναδύεται στον κλάδο της πολυτέλειας. Από τη...

    Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο συνεργός της διπλής δολοφονίας

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο διπλό φονικό της Φοινικούντας...

    “Πράσινο φως” για το νέο ΚΤΕΛ: Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία στους δρόµους – ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

    Το «πράσινο φως» άναψε η Αποκεντρωµένη ∆ιοίκηση Πελοποννήσου, ∆υτικής...

    Οι Κανίβαλοι των Άνδεων – Η σκοτεινή πλευρά ενός «θαύματος»

    13 Οκτωβρίου 1972 Ήταν Παρασκευή και 13 όταν η πτήση...