ΠΑΤΡΑ: Εκλεισαν κεντρικό καφέ… για “ψύλλου πήδημα”! Θεωρήθηκε υπερβολή!

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας έγραφε:

    Συνελήφθη, το πρωί της Παρασκευής, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο είχε σφραγιστεί  στις 3-12-2024 από αστυνομική υπηρεσία λόγω παραβάσεων.

    Μάλλον όμως η εκ νέου σύλληψή του ήταν υπερβολική. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπεύθυνος του καταστήματος (κεντρική πασίγνωστη καφετέρια) είχε μεταβεί στο χώρο για εργασίες γιατί εκείνη την μέρα το κατάστημα θα άνοιγε εκ νέου. Είχε πάει όμως νωρίτερα από την ώρα επανέναρξής του. Ομως προσέφερε καφέ πριν τις 11 το πρωί οπότε και έπρεπε να λειτουργήσει. Φαίνεται πώς κάποιος ειδοποίησε την Αστυνομία και ξανασυνελήφθη. Για κάποιες… ώρες! Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά καφέ της πόλης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Axios: Οργισμένος ο Λευκός Οίκος με τον Νετανιάχου μετά τις επιθέσεις στη Συρία – «Συμπεριφέρεται σαν τρελός»

    Ανησυχίες φαίνεται να εκφράζει ο Λευκός Οίκος για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, έπειτα...

    Πως μπορούμε να διατηρήσουμε το βάρος μας το καλοκαίρι;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%82/

    Πήραν 10 αστυνομικούς από την Αχαϊα… για να στελεχώσουν το νέο τμήμα αυτοκινητοδρόμων στην Ηλεία

    Σε ανοιχτή καταγγελία για νέα αφαίμαξη προσωπικού προχωρά η Ένωση...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η γυναίκα που σώθηκε από θαύμα τη νύχτα του Σαββάτου στον Γλαύκο – ΦΩΤΟ

    Συναγερμός τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και...