ΠΑΤΡΑ: «Εκρυψαν» τον φονιά στην Αστυνομία

    Ημερομηνία:

    «Βόλεψαν» οι εργασίες που γίνονται για την ενεργειακή αναβάθμιση του Αστυνομικού Μεγάρου στην οδό Ερμού της Πάτρας και δεν κρατήθηκε στην Ασφάλεια ο φονιάς της Κάτω Αχαΐας, μέχρι την ώρα που οδηγήθηκε (χθες) σε εισαγγελέα και ανακριτή.

    Τα προχθεσινά επεισόδια έξω από το σπίτι του δολοφόνου θορύβησαν την ΕΛΑΣ, που όχι μόνο έλαβε δρακόντεια μέτρα κατά την προσαγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο, αλλά φρόντισε κιόλας να κρατηθεί σε… «κρυφό» μέρος, χωρίς να διαρρεύσει ποιο είναι αυτό! Ωστόσο, μετά την προφυλάκισή του έγινε γνωστό ότι ο 63χρονος κατηγορούμενος κρατείτο επί διήμερο στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα (Ταραμπούρα), υπό αυστηρότητα.

    GLEARNET

    Το γεγονός ότι 150 εξαγριωμένα άτομα, την Πέμπτη, έκαναν… «καλοκαιρινό» το σπίτι του δράστη, στα «Τσιγγάνικα» Αχαγιάς, υποψίασε τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ότι πιθανά θα επακολουθούσε και … δεύτερος γύρος.

    Πάντως, χθες, ουδείς εμφανίσθηκε στα Δικαστήρια, επειδή έπιασαν τόπο οι… προειδοποιήσεις της Αστυνομίας στους οργισμένους ομόφυλους του φονιά. Αν και επιχείρησαν να μάθουν πού κρατείτο, δεν κατάφεραν να το πληροφορηθούν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...