ΠΑΤΡΑ: Εκτός κινδύνου το μωράκι στο Νοσοκομείο Ρίου

    Ημερομηνία:

    Εκτός κινδύνου το 4 μηνών βρέφος που εισήχθη προχθές εσπευσμένα με σπάνια αρρυθμία στο Νοσοκομείο Ρίου ανατάχθηκε και βγήκε χθες το μεσημέρι από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και καθότι διέφυγε του κινδύνου και η κατάστασή του εκτιμάται πολύ καλή μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική όπου νοσηλεύεται.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Πραγματική μάχη ζωής έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης για να σώσει το βρέφος που παρουσίαζε σπάνια μορφής αρρυθμία. Ο κ Ηλιάδης ανέφερε « το βρέφος εισήχθη στα Επείγοντα με σπάνια μορφής αρρυθμία. Η φαρμακευτική αγωγή δεν απέδωσε οπότε προχωρήσαμε σε ανάταξη με ηλεκτροσόκ μέθοδο που δεν είναι συνήθης για βρέφη. Η μέθοδος απέδωσε, το ζητούμενο αποτέλεσμα και το βρέφος εξήλθε της ΜΕΘ Παίδων και μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική όπου νοσηλεύεται και θα διενεργηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να μεταφερθεί στη συνέχεια σε Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στην Αθήνα».

    Aξίζει να αναφέρουμε ότι το 4 μηνών αγοράκι διακομίστηκε εκτάκτως μετά από συντονισμένη επιχείρηση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας στην Παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το κοινωνικό πρόσωπο όλων όσων συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο για να φθάσει εγκαίρως στα χέρια των γιατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φακές γιαχνί με πατάτες και καρότα

    Υλικά 250γρ. φακές 2 δαφνόφυλλα 60ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ...

    Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξέσπασε ξανά κατά του Τραμπ – «Είναι παγκόσμια απειλή, αυταρχικός και φασίστας»

    Νέα επίθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε...

    Στο Μεσολόγγι έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

    O αυθεντικός πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα...