ΠΑΤΡΑ: Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες στα επεισόδια! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερα αφέθηκαν και τα 3 άτομα που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης από την Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην Πάτρα, όταν επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθεί πορεία για την υποστήριξη του φυλακισμένου, απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφουντίνα.

    Η συγκέντρωση ατόμων που εντάσσονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο έγινε στην οδό Κορίνθου έξω από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου. Ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ με ΜΑΤ ήταν στο σημείο για την αποτροπή πραγματοποίησης πορείας. Οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει όλες τις γύρω οδούς.

    Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

    Δικογραφία θα σχηματιστεί και για άτομα τα οποία δε συνελήφθησαν αλλά συμμετείχαν στα επεισόδια και αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς. Η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στην Εισαγγελία Πατρών.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια ώρα της ημέρας είμαστε πιο στεναχωρημένοι και ποια πιο χαρούμενοι

    Είναι γνωστό ότι η διάθεση αλλάζει ανάλογα με τις...

    Γιατί η Ελλάδα θεωρείται Γη της Επαγγελίας για τους ξένους συνταξιούχους

    Για πολλούς ξένους η Ελλάδα είναι έρωτας με την...