ΠΑΤΡΑ: Έμεινε «ζωντανός» στις καρδιές όλων-Σαράντα μέρες χωρίς τον 22χρονο Δημήτρη

    Ημερομηνία:

    Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που άφησε «φεύγοντας» στα 22 του μόλις χρόνια, ο Δημήτρης Σκόνδρας, ένα αξιολάτρευτο παλικάρι, που έμελλε να εγκαταλείψει νωρίς τα εγκόσμια για να κερδίσει μια θέση στην γειτονιά των αγγέλων.

    Συμπληρώνονται σαράντα μέρες από την μέρα που ξεκίνησε το ταξίδι για την αιωνιότητα και η οικογένειά του θα τελέσει αύριο στις 9 το πρωί, σαρανταήμερο αρχιερατικό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καλλιθέας Πατρών.

    Το μνημόσυνο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας του παλικαριού που έφυγε τόσο νωρίς, εκφράζοντας λόγια παρηγορίας για το βαρύτατο πένθος της.

    Φλίγκος

    Ο Δημήτρης υπήρξε ήταν ένα φωτεινό πλάσμα, ένας δυναμικός νέος που ξεχώριζε για την αγνότητα της ψυχής του, την καλοσύνη και την ευγένεια, το ήθος και την γενναιοδωρία, κάτι άλλωστε που αποδείχθηκε περίτρανα, όταν μέσα από το αναπάντεχο τέλος του χάρισε ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

    Οι γονείς του, Αντώνης και Μαγδαληνή Σκόνδρα βιώνοντας τον απόλυτο πόνο, της απροσδόκητης απώλειας, έκαναν τη μεγάλη υπέρβαση, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους για να σωθούν άλλες ζωές, κάνοντας πράξη την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης κατέρρευσε ξαφνικά στην οικογενειακή επιχείρηση όπου εργαζόταν και αν και διεκομίσθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία δεν κατόρθωσε να βγει νικητής.

    Κέρδισε όμως την αγάπη και τον απεριόριστο σεβασμό όλων, διότι έγινε «αγγελιοφόρος» της ζωής πριν αναχωρήσει για τις πύλες του παραδείσου.
    Και παραμένει ζωντανός στις σκέψεις και στις καρδιές των γονιών του Αντώνη και Μαγδαληνής, του αδελφού του Ανδρέα, των στενών συγγενών, των φίλων και των γνωστών, οι οποίοι θα τιμήσουν τη μνήμη του και θα προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...