ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε ως Αμερικανός στρατηγός και άρπαξε 75.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Ακόμη το …φυσάει και δεν κρυώνει πατρινή που έπσε στα δίχτυα απατεώνα που δηλωνε στρατηγός!

    Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το 2022 όταν η 58χρονη πατρινιά άρχισε να συνομιλεί στο facebook με άνδρα ο οποίος της δήλωσε στρατηγός του αμερικανικού στρατού, με ειδική αποστολή στην Υεμένη.

    Οι συνομιλίες συνεχίζονταν με τον στρατηγό να πείθει την γυναίκα πως ενδιαφερόταν για να ανα΄τυξουν περαιτέρω την σχέση τους.

    Παράλληλα της ζήτησε χρήματα προκειμένου  η κόρη του να προχωρήσει σε ε΄να σοβαρό χειρουργείο, καθώς ο ίδιος είχε εκείνο το διάστημα οικονομικές δυσκολίες.

    Η 58χρονη έστειλε χρήματα και λίγο διάστημα αργότερα ο “στρατηγός” της δήλωσε πως ετοιμάζεται να λάβει την σύνταξή του και να έλθει στην Ελλάδα για να ζήσουν μαζί. Ωστόσο , ζήτησε και πάλι χρήματα για να τακτοποιήσει καποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

    Οταν του ξαναέστειλε χρήματα ο απατεώνας εξαφανίστηκε!

    Συνολικά ο άνδρας κατάφερε ξεγελώντας την ανυποψίαστη γυναίκα να της πάρει από τις 8 Σεπτμεβρίου 2022 μέχρι 8 Μαρτίου 2023 , ποσό 74.500 ευρώ.

    Μετά τις 15 Μαρτίου ο άνδρας …χάθηκε από το facebook και η γυναίκα κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα απατεώνα και μετέβη στην Αστυνομία να καταγγείλει το γεγονός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...