ΠΑΤΡΑ: Ενήμερος και ο Θεοδωρικάκος για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών! Τι προβληματίζει τους γιατρούς

    Ημερομηνία:

    Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα δεν φαίνεται να ανατέθηκε τυχαία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, στο πιο έμπειρο δηλαδή τμήμα της χώρας σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση πιθανής εμπλοκής τρίτων στην υπόθεση θανάτου τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε επειδή η υποθεση πρέπει να διερευνηθεί απο όλες τις πλευρές και να εξεταστούν  και άλλες πτυχές της ιστορίας που έρχονται σιγά σιγά στο φως.

    Την υπόθεση φέρεται να παρακολουθούσε ακόμη και ο ίδιος ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως τις τελευταίες ημέρες ενώ αποφασίστηκε να σταλεί στο πολύ έμπειρο τμήμα των Αθηνών εξαιτίας της σοβαρότητας των στοιχείων που έχουν προκαλέσει ερωτηματικά και που προκαλούν προβληματισμό.

    Ένα απο αυτά είναι το γεγονός ότι και τους τρεις θανάτους των παιδιών δεν ήταν παρόντες ιατροί πρκειμένου να έχουν άμεση εικόνα του τι συνέβη και τα παιδιά έσβησαν χωρίς κανείς να το περιμένει.

    Παραλληλα, προβληματίζει το γεγονός ότι πάνω από δέκα γιατροί, νοσηλευτές και ιατροδικαστές, δεν μπορούν να αποφανθούν για τα αίτια των αιφνιδίων θανάτων ενώ οι περισσότεροι τους περιγράφουν ως ανεξήγητους.

    H διερευνηση της υπόθεσης ξεκινάει από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και ανάλογα με το τι θα ανακύψει από την έρευνα και κυρίως  από τις ιστολογικές εξετάσεις, θα εξεταστεί το αν θα επεκταθεί η έρευνα και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών και πόσο εξειδικευμένη θα είναι αυτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζάκυνθος: Νέες καταγγελίες για την «άφαντη» παιδίατρο του νοσοκομείου – Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

    Σάλος στην Ζάκυνθο με την παιδίατρο. Μια υπόθεση που προκαλεί έντονο προβληματισμό...

    Πάτρα – TΩΡΑ: Σεισμός στις 7 το πρωί – Κουνήθηκε η Αχαϊα – Χάρτης

    Σεισμικήδόνηση 3,2 Ρίχτερ κοντά στην Κ. Αχαϊα στις 7...

    Πάτρα: Αγριο επεισόδιο σε καφενείο – Ανδρας χτύπησε διασώστη ΕΚΑΒ

    Επίθεση από μεθυσμένο άνδρα "γνώριμο" στις Αρχές, δέχθηκε διασώστης...