ΠΑΤΡΑ: Εννέα διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ σε απλούς θαλάμους στο Νοσοκομείο του Ρίου!!!

    Ημερομηνία:

    Μπορεί το λιανεμπόριο στην Αχαΐα να επιστρέφει με αστερίσκους αργά αλλά σταθερά στην κανονικότητα, αλλά την ίδια ώρα σοβαρότατα προβλήματα καταγράφονται στα δύο νοσοκομεία της Πάτρα τα οποία διαχειρίζονται περιστατικά κορονωϊού καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το patrastimes.gr τόσο στις ΜΕΘ όσο και στις κλινικές επικρατεί το αδιαχώρητο.

    Χαρακτηριστική περίπτωση το Νοσοκομείο του Ρίου, το οποίο ανέπτυξε 26 κλίνες ΜΕΘ για κορωνοιό και όλες είναι γεμάτες. Παράλληλα οι 6 κλίνες ΜΕΘ για γενικά περιστατικά είναι επίσης γεμάτες ενώ υπάρχουν 9 διασωληνωμένοι ασθενείς που  βρίσκονται εκτός ΜΕΘ σε θαλάμους κλινικών.

    Το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” έχει αναπτύξει 17 κλίνες ΜΕΘ και 7 κλίνες για γενικά περιστατικά που είναι γεμάτες , ενώ από τις  10 κλίνες ΜΕΘ για κορωνοιό είναι καλυμμένες οι 9.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ: Μαζεύουν υπογραφές για να είναι καθαρή η Πάτρα

    Ενα αυξανόμενο κύμα δυσαρέσκειας σαρώνει την Πάτρα, με δεκάδες...

    Τελετή Εγκαινίων των νέων δωματίων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι

    Τελετή Εγκαινίων των νέων δωματίων της Φοιτητικής Εστίας του...

    Επιστημονική ημερίδα για το Εταιρικό Δίκαιο από το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας

    Ο τρόπος λειτουργίας των εταιρικών σχημάτων και οι  υποχρεώσεις...