Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης: Συνάντηση με διαμερισματικούς συμβούλους στην πλατεία Ελευθερίας

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Πάτρα Ενωμένη” αναφέρει:

    Η παρουσίαση του προγράμματος της παράταξής μας, το όραμά μας και ο σχεδιασμός μας για την επόμενη αυτοδιοικητική ημέρα απαιτεί την αδιάλειπτη συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Οφείλουμε να διατηρούμε ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τον κάθε πολίτη.
    Στο πλαίσιο αυτό συναντηθήκαμε στην πλατεία Ελευθερίας, στις 11/5/2024, με τα στελέχη της παράταξης που συνδράμουν την προσπάθειά μας στα κεντρικά τοπικά διαμερίσματα της πόλης μας. Τα προβλήματα είναι πολλά αλλά υπάρχει και διάθεση για την καταγραφή τους αλλά και προτάσεις λύσεων. Καθαριότητα, κυκλοφοριακό, οδοποιία, θέμα απορριμμάτων, έλλειψη αθλητικών χώρων, αποχέτευση και πολλά ακόμη είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες. Συζητήθηκε και το μείζονος σημασίας θέμα των αντιδρομήσεων Κανακάρη-Κορίνθου και άλλων κυκλοφοριακών παρεμβάσεων που υπερψήφισαν όλες οι παρατάξεις εκτός της «Πάτρα Ενωμένη».

    Οι προτάσεις των συμβουλίων των τεσσάρων διαμερισμάτων της Δ.Ε. Πατρέων (και όχι μόνο) πρέπει να γίνονται αποδεκτές από τη Δημοτική Αρχή στις πράξεις και όχι στα λόγια.
    Η «Πάτρα Ενωμένη» θα στέκεται δίπλα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων και πολιτικών προτιμήσεων, με ενωτική διάθεση, σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα Δημοκρατία: 9 fake news για το εργασιακό νομοσχέδιο

    Για 9 fake news της αντιπολίτευσης για το νέο εργασιακό...

    Μυρμήγκια: Το κόλπο για να τα διώξετε οριστικά από το σπίτι σας με 1 φυσικό υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σας

    Τα μυρμήγκια μπορεί να γίνουν μεγάλο πρόβλημα το καλοκαίρι....

    Ιωάννα Τούνη: «Έχω λίγο OCD» – Η αποκάλυψη που έκανε μέσω του Instagram

    Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους...

    Τραπεζικές συναλλαγές: Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο για τους Ευρωπαίους πολίτες

    Αλλαγές έρχονται στις τραπεζικές μεταφορές χρημάτων από τον Σεπτέμβριο του 2025,...