ΠΑΤΡΑ: Ενστάσεις της Δημοτικής Αρχής για την Πατρών-Πύργου

    Ημερομηνία:

    Η κατασκευή του Νέου Αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου αποτελούσε αίτημα του λαού της Αχαΐας, αλλά και της Ηλείας για δεκαετίες. Αποτελεί ένα έργο αναγκαίο και για τους δύο νομούς, που πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος όλα αυτά τα χρόνια.  

    Τα εγκαίνια που πραγματοποιούνται σήμερα, παρουσία του Πρωθυπουργού, σε ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, υπηρετούν τις ανάγκες της κυβέρνησης για προβολή μέσα σε συνθήκες έντονης λαϊκής δυσαρέσκειας, αλλά και μία προσπάθεια να «σβηστούν» όλα όσα βιώνουν οι λαϊκές οικογένειες, από τις αποφάσεις αυτής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

    Η νέα πυρκαγιά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, απέδειξε με τον πιο τρανταχτό τρόπο το πώς αντιμετωπίζονται από το κράτος και τις κυβερνήσεις οι υποδομές της χώρας μας, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι δρόμοι και οι γέφυρες. Υποδομές που τις χρυσοπληρώνουν οι εργαζόμενοι και ο λαός από την τσέπη τους, για να χτίζουν την ευτυχία τους κάποιοι στο όνομα της ανάπτυξης και πάνω στις ανάγκες μας και που θα τις χρυσοπληρώσουν ξανά μέσω των διοδίων.

    Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας θα συνεχίσει να διεκδικεί στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού, όλα τα αναγκαία έργα, ασφαλείς και σύγχρονες υποδομές, δημόσιες και δωρεάν. Θα διεκδικούμε από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό όσα έχει ανάγκη ο πατραϊκός λαός και όσα του αξίζουν σήμερα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...