ΠΑΤΡΑ: Ενταση στην οδό Μεσολογγίου – Επιχείρησαν να κάνουν έξωση σε γυναίκα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ένταση επικράτησε νωρίτερα σε επιχειρούμενη  έξωση στην οδό Μεσολογγίου στην  Πάτρα. Επιχειρήθηκε έξωση της δανειολήπτριας  από διαμέρισμα.

    Μάλιστα η οφείλετρια φέρεται να είναι νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο του Ρίου και έγινε προσπάθεια αλλαγής της κλειδαριάς.

    Στο σημείο βρέθηκαν  εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων και του Εργατικού Κέντρου, μέλη σωματείων  και απέτρεψαν την αλλαγή κλειδαριάς, ενώ στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία.

    Παρόντες μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Μαρμούτας.

    “Είναι παραμονές Χριστουγέννων και είναι εντελώς απάνθρωπο να επιχειρείται έξωση και μάλιστα εν τη απουσία συμπολίτη μας και νοσηλευόμενου με αλλαγή της κλειδαριάς”, δήλωσε η κ. Σαμούρη.

    GLEARNET

    Σε σχετική ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Πάτρας τονίζει:

    Κάτω από την καθοριστική παρέμβαση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και της Δημοτικής  Αρχής απετράπη προσπάθεια έξωσης στην οδό Μεσολογγίου. Καλούμε σε επαγρύπνηση τους εργαζόμενους, τους νέους, τις λαϊκές οικογένειες της πόλης μας, ώστε να γίνουν η ασπίδα προστασίας για κάθε λαϊκή οικογένεια που επιχειρεί η κυβέρνηση να τους πετάξει από τα σπίτια τους  για την κερδοφορία των λίγων, των τραπεζών και των funds.

    Καλούμε όποιον εργαζόμενο ή επαγγελματία βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να χάσει το σπίτι του, να μην υποκύψει στις πιέσεις, να μη χάσει τους κόπους μιας ζωής. Να απευθυνθεί στο σωματείο του και στο Εργατοϋπαλληλικό  Κέντρο Πάτρας  στα τηλέφωνα: 2610 226300, 6980303333.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συντάξεις στην Ελλάδα: Το χάσμα δημόσιου – ιδιωτικού τομέα παραμένει υψηλό

    Η τελευταία έκθεση του πληροφοριακού συστήματος «ΗΛΙΟΣ» για τον Ιούλιο αποτυπώνει...

    Οι επικές διαφημίσεις της Express Service: H Βουγιουκλάκη με κόκκινη Porsche

    Ο θάνατος του ιδρυτή της Express Service Γιάννη Ραπτόπουλου φέρνει στο...

    Πάτρα: Εκδήλωση για την Παλαιστίνη! Ενός λεπτού σιγής για τα θύματα του Νετανιάχου – Βιντεο – φωτό

    Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και πορείες για τον απεργό πείνας Πάνο...

    Κοτόπουλο: 4 έθνικ τρόποι για να το φτιάξετε

    Βάζεις λίγη κάπαρη και αμέσως ταξιδεύεις Ιταλία, προσθέτεις κανέλα...