ΠΑΤΡΑ: Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο – Αποχώρησε η αντιπολίτευση

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας με αφορμή το θέμα των συμβασιούχων της Κοινωφελούς του Δήμου. Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει σύσσωμη η αντιπολίτευση και να διακοπεί η συνεδρίαση.

    Όλα ξεκίνησαν όταν σην αίθουσα εισήλθαν συμβασιούχοι του Κοινωφελούς οι οποίοι απαίτησαν να μπει στην ημερήσια διάταξη και το δικό τους θέμα ζητώντας στήριξη από την πλευρά της δημοτικής αρχής και της νομικής της  υπηρεσίας ώστε να διεκδικήσουν δικαστικά την παραμονή τους στην εργασία τους.

    Η δημοτική αρχή αρνήθηκε και για λίγα λεπτά επικράτησε το αδιαχώρητο με φωνές και έντονες διαμαρτυρίες των συμβασιούχων προς τον Δήμαρχο. Μόλις εκτονώθηκε η κατάσταση και όταν το αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης περί συζήτησης του θέματος απορρίφθηκε, τα μέλη της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα.

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΚΠΑ: Μειώνεται η σεισμικότητα μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού – Πάνω από 8.900 δονήσεις

    Πάνω από 8.900 σεισμοί σημειώθηκαν στη ζώνη Σαντορίνης – Αμοργού από τις 26...

    Βασίλης Δημάκης: Το σπαρακτικό «αντίο» της Ερασμίας Μάνου

    Στις φυλακές Κορυδαλλού όπου εξέτιε την ποινή του έφυγε από...

    ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Ο Διαμαντής Κανελλόπουλος για τον προϋπολογισμό

    Η Δημοτική Αρχή Ερυμάνθου έφερε προς ψήφιση στο Δημοτικό...
    Best Shop