ΠΑΤΡΑ: Εορτασμός Αγίου Νικολάου στο Ναΐσκο του κυματοθραύστη στο Βόρειο Λιμένα

    Ημερομηνία:

    O Σύλλογος Υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένα Πατρών Α.Ε. σε συνεργασία με την Διοίκηση του Οργανισμού, τιμώντας την εορτή της μετακομιδής των τιμίων λειψάνων του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα εορτάσει στο φερώνυμο Ναΐσκο του   κυματοθραύστη του Βορείου Λιμένα. Ο ναός του Αγίου Νικολάου κατασκευάστηκε σε ανάμνηση του Ιερού Ναού που βρισκόταν κατά τον 19ο αιώνα στον μόλο της Αγίου Νικολάου και εγκαινιάστηκε το 1983.

    Φλίγκος

    Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 το απόγευμα στις 6μμ θα τελεστεί ο Εσπερινός με αρτοκλασία. Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 το πρωί στις 7.30 (έως 9.45πμ περίπου) θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

    Η μεταφορά των προσκυνητών θα γίνεται από τον μόλο της Αγίου Νικολάου με μικρό πλοιάριο κατά τις παραπάνω ώρες. Με  δεδομένο τον περιορισμένο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Ναΐσκου, η παραμονή των προσκυνητών στους χώρους του Ναΐσκου δεν θα ξεπερνά τα είκοσι (20) λεπτά.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Περικλής Γκόλφης – Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    Έφυγε από την ζωή ο Γκόλφης Περικλής του Αντωνίου,...

    Στο μικροσκόπιο κοινωνικά επιδόματα 14 δισ. ευρώ – Ερχονται μεγάλες αλλαγές

    Τη δημιουργία ενός Εθνικού Μητρώου Επιδομάτων, παράλληλα με στοχευμένα...

    Παγωτό: Τι οδηγεί στην εκτόξευση των τιμών του φέτος;

    «Φωτιά» στο καλοκαίρι βάζουν οι τιμές του παγωτού, δείχνοντας μία ανοδική...

    Στο μυαλό του προέδρου Αλέξη Τσίπρα – σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα;

    Προβλήματα η Δεξιά με τον πρώην πρωθυπουργό της Αντώνη...