ΠΑΤΡΑ- ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΤΕΙ: Χτυπήθηκε Αστυνομικός

    Ημερομηνία:

    Άγριο επεισόδιο κοντά στα ΤΕΙ σήμανε συναγερμό σήμανε στην Αστυνομία της Πάτρας λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Δευτέρας.

    Δύο  άνδρες επιτέθηκαν σε αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και στην παρέα του, στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού.

    Οι δύο δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν τον αστυνομικό, με τον ίδιο να προσπαθεί να αντισταθεί και τους ληστές να τον χτυπούν βάναυσα προκειμένου να του αποσπάσουν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

    Μάλιστα, ήταν τέτοια η αγριότητα της επίθεσης που δε δίστασαν να τον χτυπήσουν με μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο (πιθανόν σιδηρογροθιά), με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να πέσει αιμόφυρτος στον δρόμο.

    Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, με τον αστυνομικό – θύμα της επίθεσης να καλεί την Άμεση Δράση και να ενημερώνει για το περιστατικό.

    Στο σημείο έφτασε άμεσα δύναμη της Αστυνομίας, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά εντόπισε τους δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κ. Αχαΐα: Διασκέδαζε στο σπίτι του και μαζί του ξενύχτησε όλη η γειτονιά

    Συνελήφθη, μετά από καταγγελίες πολιτών, προχθές το απόγευμα, στην...

    ΠΑΤΡΑ: Καταγγελίες με ένα κλικ για τα τραπεζάκια που «καταπίνουν» τους δημόσιους χώρους

    Μετά τις ξαπλώστρες που απλώνονται αυθαίρετα στις παραλίες, ήρθε η...

    Μεταναστευτικό: Ενώπιον σκληρών αποφάσεων η κυβέρνηση μετά τον εκβιασμό Χαφτάρ – Τι εξετάζεται

    Ο χθεσινός «τσαμπουκάς» του Χαλίφα Χάφταρ στο αεροδρόμιο της Βεγγάζης που...

    Ανάσα για τους ενοικιαστές: Επιστροφή ενοικίου έως 800 ευρώ ακόμη και χωρίς τον κωδικό 081

    Νομοτεχνικές βελτιώσεις που απλοποιούν τη διαδικασία επιστροφής ενοικίου έως 800 ευρώ...