ΠΑΤΡΑ: Επέκταση δρομολογίου Αστικού ΚΤΕΛ Πατρών για τα σχολεία του Καστριτσίου

    Ημερομηνία:

    Έπειτα από  παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αχαΐας  Φωκίωνα Ζαΐμη, το Αστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, από σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, επέκτεινε το δρομολόγιο της γραμμής 6, με επιπλέον στάση, ούτως ώστε οι μαθητές που μετακινούνται με αυτή να πηγαίνουν απευθείας απέξω από την σχολική τους μονάδα.

    Η επιπλέον στάση προστέθηκε στα δρομολόγια των 07:25 & 07:35, που είναι αυτά που αφορούν κυρίως την πρωινή προσέλευση των μαθητών.

    Φλίγκος

    Στόχος της ενέργειας αυτής, είναι όσο το δυνατόν η διευκόλυνση της καθημερινότητας των μαθητών αλλά η ελαχιστοποίηση του όποιου κινδύνου μπορεί να προκύψει.

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχηςεκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημα και το ικανοποίησε άμεσα.

    «Η μεταφορά των μαθητών, είναι ένα σημαντικό θέμα που αφορά κυρίως τον μαθητή αλλά επηρεάζει την καθημερινότητα όλης της οικογένειας. Θα συνεχίσουμε με ενέργειες και παρεμβάσεις όπου χρειαστεί προκειμένου να διευκολύνουμε την καθημερινότητα τους αυτή με πρωταρχικό μέλημα μας πάντα την ασφάλεια των παιδιών», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/