ΠΑΤΡΑ: Επεσε πάλι ξύλο! Μπουνιά σε εργαζόμενη! Μπαράζ παραιτήσεων

    Ημερομηνία:

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ασυλο Ανιάτων Πατρών! Την παραίτησή του φαίνεται να έχει υποβάλει ο γιατρός εργασίας – πνευμονολόγος, μετά και τον δημόσιο διαπληκτισμό του με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, Θεόδωρο Παπαγεωργόπουλο.

    Δεν  είναι όμως η μόνη περίπτωση, αφού μέλος του διοικητικού συμβουλίου παραιτήθηκε, όπως και δύο άλλα της Ελεγκτικής Επιτροπής.

    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, συνδικαλιστές κατήγγειλαν ένα ακόμη περιστατικό ξυλοδαρμού από ψυχιατρικό ασθενή, τον οποίον, παρά τις επισημάνσεις, διατηρούν ως τρόφιμο στο ίδρυμα!
    Σύμφωνα με καταγγελία, έπεσε θύμα του μία εργαζόμενη ως βοηθητικό προσωπικό. Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση και φυσικά δεν ήταν η μόνη.

    Τελευταία φορά που καταγγέλθηκε άγριος ξυλοδαρμός σε βάρος εργαζόμενης από τον συγκεκριμένο ασθενή, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση όπου τα «έβαζε» με… τους δημοσιογράφους!

    Ο πρόεδρος των εργαζομένων, Θ. Παπαγεωργόπουλος, δηλώνει:«Το Σωματείο Εργαζομένων, συνεπικουρούμενο πλέον από τη δικαιοσύνη, θα προσπαθήσει να δώσει τέλος σε όλα αυτά που βιώνουν οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι, καθώς η διοίκηση για κάποιο λόγο αδυνατεί να ελέγξει. Περιμένουμε να μας καλέσουν και οι 17 συνάδελφοί μας, με την ευαισθησία που μάθαμε ότι τους διακρίνει τώρα τελευταία, καθώς ποτέ δεν είχαν εμφανιστεί πουθενά, όπως στα φαινόμενα mobbing (παρενόχληση στην εργασία) που δικάστηκαν, στάσεις εργασίας, απεργίες, απόλυση συναδέλφου, ξυλοδαρμό συναδέλφου, λιποθυμία συναδέλφου και φυσικά τη συμπαράσταση υπέρ της καθαρίστριας που δέχθηκε μπουνιά στο πρόσωπο προχθές από τον προαναφερόμενο ασθενή που δημιουργεί συνέχεια προβλήματα».

    Πελοπόννησος (Κ. Φλαμής)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...

    Καύσωνας: Το σύμπτωμα στα χέρια που δείχνει ότι κινδυνεύετε από θερμοπληξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af/

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...