ΠΑΤΡΑ: Επέστρεψε στις προπονήσεις η Παναχαϊκή

    Ημερομηνία:

    Ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ομάδα της Επισκοπής (Κυριακή 13/11, 15:00) συνεχίζουν οι παίκτες της Παναχαϊκής με εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις με στόχο μια δυναμική συνέχεια και στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/11) η προπόνηση της ομάδας μας, που περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα ενώ δόθηκε ιδιαίτερο βάρος σε ασκήσεις passing gaming σε αερόβια μορφή.

    Προπονήθηκαν όλοι οι παίκτες, ενώ όσοι συμμετείχαν στο ματς της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

    Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Karaklajic P. με πρόγραμμα αποκατάστασης και Karaklajic N. που ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού του από το παιχνίδι της Κυριακής.

    Η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη (9/11) στο γήπεδο Λάππα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Φυγόδικη” η νομπελίστρια Ματσάδο, αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο

    Ο γενικός εισαγγελέας της Βενεζουέλας στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η βραβευθείσα...

    Διώρυγα της Κορίνθου: Μυστήριο με σορό άνδρα που εντοπίστηκε

    Σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε, εντός της διώρυγας της...

    Μητσοτάκης για Ένοπλες Δυνάμεις: Η εθνική άμυνα σε γη, ουρανό και θάλασσα είναι ισχυρότερη από ποτέ

    «Σήμερα τιμούμε το θάρρος και την αφοσίωση όλων εκείνων...

    Λουτράκι: Απομακρύνθηκε από το σχολείο η δασκάλα δημοτικού που κατήγγειλε 6χρονο… για θωπεία (βίντεο)

    Απίστευτη η καταγγελία που έκανε δασκάλα στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες,...