flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

ΠΑΤΡΑ: Επιστρέφει το καλύτερο πάρτι της χρονιάς… 3 χρόνια μετά – ΦΩΤΟ

Το ρόδο είναι το σύμβολο της αισιοδοξίας.

Είναι το σύμβολο της διάθεσης για ζωή, για δημιουργία για κέφι και για χαρά, βάζοντας στην άκρη τα σύννεφα, το γκρίζο, τον φόβο και όλα εκείνα τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα μας και τα οποία κυριάρχησαν την περασμένη διετία γύρω μας.

Αν κάτι λοιπόν χρειαζόμαστε για το νέο έτος, για το 2023 που έρχεται, αυτό δεν είναι άλλο από την αισιοδοξία, να δούμε τα πράγματα γύρω μας με ένα άλλο μάτι, χαρούμενα, με αυτή την τρέλα που έχει κάποιος όταν έχει μέσα του τη δίψα για να ζήσει, να δημιουργήσει, να αγαπήσει, να νιώσει την κάθε στιγμή.

Κι αν ένα ρόδο ως ένα σύμβολο φέρνει την αισιοδοξία, αλήθεια πολλά ρόδα μαζί τι μπορούν να φέρουν για τη νέα χρονιά που έρχεται;

Ρόδα που έχουν ανάγκη πλέον να έρθουν κοντά, σε επαφή, να χορέψουν, να αγκαλιαστούν, να φιληθούν, χωρίς μέτρα και περιορισμούς, σπάζοντας τον πάγο της αποξένωσης και να πουν εγκάρδια, με ένα χαμόγελο που να βγαίνει μέσα από την ψυχή τους, ο ένας στον άλλο, «καλή χρονιά, ευτυχισμένο το νέο έτος».

 

Ο Χορός των Ρόδων επιστρέφει στο W Rio - Το glam event της Πάτρας που θα αφήσει εποχή (pics)

Αλήθεια πόσο μας έλειψε τις δύο προηγούμενες πρωτοχρονιές αυτή η κλασική ευχή, στην αλλαγή του έτους; Πόσο μας έλειψε ο πιο κλασικός και αγαπημένος χορός, της πρωτοχρονιάς;

Ο Χορός των Ρόδων μετά από τρία χρόνια επιστρέφει, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, στην αλλαγή του έτους, καλώντας μας να διώξουμε όλα εκείνα τα δεσμά που μας κρατούσαν μέσα στο γκρίζο, να σπάσουμε τους φραγμούς και να χαρούμε την πρώτη νύχτα του 2023 σε ένα τρελό πάρτι που θα κρατήσει έως το πρωί της πρώτης μέρας του νέου έτους.

Ο Χορός των Ρόδων αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί στον υπέροχο χώρο του W Rio ο οποίος θα έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτή τη μοναδική βραδιά που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστη σε όλους, έχοντας να τη θυμούνται σαν την καλύτερη πρωτοχρονιά της ζωής τους.

Πρόκειται για ένα glam event, με καναπέδες για όλους όσους παραβρεθούν, άφθονη σαμπάνια και μόνον premium ποτά, εξαιρετικό finger food και χορταστικό φαγητό όσο η ώρα θα περνά, με αποκορύφωμα ένα μοναδικό morning brunch για το ξημέρωμα της πρώτης μέρας του έτους.

 

Ο Χορός των Ρόδων επιστρέφει στο W Rio - Το glam event της Πάτρας που θα αφήσει εποχή (pics)

Τα ονόματα που βρίσκονται πίσω από την ξεχωριστή και φιλόδοξη εκδήλωση αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία του εγχειρήματος, μέσα από την εμπειρία τους και από τα events που έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν, γράφοντας το καθένα τη δική του ιστορία.

Ο Δημήτρης Φάκαλος ο διοργανωτής υπήρξε οικοδεσπότης στα θρυλικά revellions στην Αχαΐα Clauss και αργότερα στο Royal και στην Apotheosis. Μαζί του η Νάντια Κωνσταντινίδη που τα τελευταία χρόνια έχει συμπράξει για την παραγωγή τόσο των reveillons, όσο και του μοναδικού καρναβαλικου party της τελευταίας Κυριακής, την “Κλασσική Συνταγή”.

Στα decks, η μαγική τριάδα: Οι Κωνσταντίνος Γεωργίου, Παναγιώτης Κολλιόπουλος και ο Γιάννης Τζόβολος που με τις μουσικές τους θα ξεσηκώσουν άπαντες, όπως αυτοί μόνο ξέρουν.

Κι όλα αυτά με πολλά happenings και εκπλήξεις, μέσα σε μία ατμόσφαιρα γιορτινή, σε ένα χώρο εντυπωσιακά διακοσμημένο που όμως ταυτόχρονα θα είναι ζεστός και οικείος.

Ζεστός από τα χαμόγελα, από τις καρδιές και από τα ρόδα που ανθίζουν στον ερχομό του νέου έτους. Γιατί βαθιά μες στις ψυχές μας εξακολουθεί και υπάρχει αυτή η «τρελή ροδιά»

 

ypen