ΠΑΤΡΑ: Επιστρέφουν αύριο στο Πανεπιστήμιο οι φοιτητές και η ανησυχία μεγαλώνει

    Ημερομηνία:

    Με ανησυχία βλέπει τη Δευτέρα να φτάνει, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας. Η έναρξη των διαζώσης μαθημάτων με τη μετάλλαξη Ομικρον να καλπάζει και να κυριαρχεί στην κοινότητα σπέρνει φόβους για το τι μπορεί να σημάνει η έλευση των φοιτητών στα αμφιθέατρα και στα εργαστήρια.

    «Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι γι’ αυτό που έρχεται. Η επιστροφή των φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο για διά ζώσης μαθήματα και εργαστήρια, γίνεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή που η πανδημία είναι σε έξαρση. Ολοι βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Καθημερινά καταγράφονται χιλιάδες κρούσματα και έχουμε υπερμετάδοση της νόσου» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Μπούρας.

    Το ερώτημα που θέτει ο ίδιος, και τον προβληματίζει έντονα, είναι ότι σε λίγες ημέρες ξεκινάει η εξεταστική περίοδος «τι θα γίνει με τους φοιτητές που θα ασθενήσουν; Θα χάσουν το εξάμηνο;» διερωτάται ο ίδιος ελπίζοντας ότι:«Την Τετάρτη έχουμε έκτακτη σύνοδο και ελπίζουμε να πείσουμε την υπουργό Παιδείας, την κ. Κεραμέως να γίνει η εξεταστική τουλάχιστον εξ αποστάσεως ώστε να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στους φοιτητές μας. Ολα αυτά πρέπει να τα προβλέψουμε ώστε να μην δημιουργήσουμε ζητήματα».
    Η Δευτέρα πάντως είναι πολύ κοντά μας και θα δώσει απαντήσεις σε όλους τους προβληματισμούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Πολυχρονοπούλου: Προσφορά δεκαετιών στη ΝΔ – Η γυναίκα με τους μακροχρόνιους αγώνες

    Η Κατερίνα Πολυχρονοπούλου συνεχίζει να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή προσφοράς,...

    Σεξουαλικός και εργασιακός μεσαίωνας για τον 50χρονο θείο διεθνούς μπασκετμπολίστα

    Μια πρωτοφανής στα αστυνομικά χρονικά υπόθεση εκτυλίχθηκε σε αστυνομικό τμήμα των...

    Χωρισμός «βόμβα» για Ελληνίδα τραγουδίστρια λίγο πριν τον γάμο

    Η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε με τον σύντροφό της αν και έκαναν...

    Τα 10 πιο ακριβά σνακ στον κόσμο – Οι εξωφρενικές τιμές τους

    Τα σνακ είναι ένα δημοφιλές είδος τροφίμων που καταναλώνονται...