ΠΑΤΡΑ: Έρευνες για τον δράστη της μαζικής δηλητηρίασης στην οδό Ιεροθέου

    Ημερομηνία:

    Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το περιστατικό της μαζικής θανάτωσης γατιών στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Ιεροθέου και Μονής Αγίων Πάντων ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

    Το πρωί της Κυριακής κινητοποιήθηκαν εθελοντές, αστυνομία, εισαγγελία, κτηνίατροι, διότι βρέθηκαν 15 γάτες δηλητηριασμένες στην περιοχή Ιεροθέου στην Πάτρα ενώ ζούσαν ακόμα μόνο τρεις γατούλες που χρειάζονταν περίθαλψη, όπως ανέφερε η σύμβουλος του Δημάρχου Αλεξάνδρα Δημοπούλου, η οποία επελήφθη άμεσα για τη διευθέτηση μαζικής δολοφονίας.

    «Η βία είναι πραγματικότητα με την έναρξη του 2023» έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της καταθέτοντας τη θλίψη της για το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώων.

    Επίσης, η νομική σύμβουλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Οργάνωσης Ελένη Αρβανίτη υπογράμμισε πως «αν ο δράστης της μαζικής δηλητηρίασης γατιών της περιοχής Ιεροθέου και Μονής Αγίων Πάντων συλληφθεί, τηρείται η αυτόφωρη διαδικασία, κρατείται στο Τμήμα και στη συνέχεια οδηγείται ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή και παραπέμπεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για κακούργημα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κ. Σβόλης: Χαμένα έσοδα για τον Δήμο Πατρέων και η κυβίστηση της Δημοτικής Αρχής

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης” αναφέρεται: Το...

    Μυτιλήνη: «Τον κατέσφαξε, του κατέβασε όλο το πρόσωπο» λέει ο πατέρας του 35χρονου που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 35χρονος που δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από...

    Τραγωδία στην Εύβοια: 50χρονος πνίγηκε στην παραλία Λιμνιώνα

    Τραγική κατάληξη είχε το μπάνιο για έναν 50χρονο άνδρα...