ΠΑΤΡΑ: Εργοδότης σε βιομηχανία ξυλοκόπησε υπάλληλο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    Ημερομηνία:

    Απίστευτη καταγγελία για περιπτώσεις βίας σε εργασιακούς χώρους. Εργαζόμενη σε βιομηχανία της Πάτρας  έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από βίαιο εργοδότη. Το θύμα, παρά τις προτροπές των συνδικάτων, δεν προχώρησε σε περαιτέρω νομικές ενέργειες. Ομως είχε καταγγείλλει το περιστατικό στον Σύλλογό της. Μάλιστα το θέμα είχε απασχολήσει και την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Το περιστατικό συνέβη πριν 2 χρόνια, ωστόσο αποκαλύφθηκε χθες, μια και τις τελευταίες ημέρες μετά την κατγαγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου έχουν γίνει πολλές παρόμοιες αποκαλύψεις.

    Οι εργαζόμενοι που υφίστανται κάθε είδους εργασιακή παρενόχληση μπορούν να υποβάλλουν μήνυση και αγωγή ζητώντας αποζημίωση.

    GLEARNET

    Ένας στους δύο εργαζομένους έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στην Ελλάδα

    Περισσότεροι από τους μισούς εργαζομένους έχουν βιώσει  παρενόχληση στον επαγγελματικό τους χώρο, ενώ πάνω από το 40% έχει υπάρξει μάρτυρας κάποιας μορφής  παρενόχλησης. Ένα 40% δεν γνωρίζει τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει το θύμα για να προστατευτεί. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από έρευνα που διεξήγαγε στην Ελλάδα το Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας. Σε αυτή έλαβαν μέρος 126 εργαζόμενοι, 27 εργοδότες και επτά εκπρόσωποι φορέων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χάλι Μπέρι δείχνει πώς είναι το σώμα της στα 59 της χρόνια – Η φωτογραφία με μπικίνι

    Στα 59 της χρόνια η Χάλι Μπέρι δεν διστάζει να φορέσει...

    Τροχαίο δυστύχημα στην Ευρυτανία: Τζιπ έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός ένας 75χρονος

    Τροχαίο δυστύχημα με έναν  νεκρό και έναν τραυματία συνέβη το...

    Οι άγγελοι της Victoria’s Secret έλαμψαν ξανά: Η θριαμβευτική επιστροφή της Μπέλα Χαντίντ – Δείτε βίντεο

    Θριαμβευτικά σχόλια συγκέντρωσε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η...

    Πάτρα: Που μπήκαν τα νέα φωτιστικά – φωτο

    Οι εργαζόμενοι του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων, συνεχίζουν...