Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία από τον σύλλογο “ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε”

    Ημερομηνία:

    Η ομάδα Αλληλεγγύης του Συλλόγου ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε, οργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια”, Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, ώρα 10.00-13.00. 

    Παράλληλα, θα γίνεται εγγραφή στο πρόγραμμα εθελοντών δοτών μυελού των οστών, για άτομα εως 45 χρονών, με λήψη σάλιου από το στόμα με χρήση μπατονέτας και συμπλήρωση φόρμας εθελοντή σε συνεργασία με την Τράπεζα Μυελού των οστών ‘Όραμα Ελπίδας’ στο χώρο του συλλόγου ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε, Σαχτούρη 65 & Αλ.Υψηλάντου. (https://oramaelpidas.gr/el/thelo-na-gino-ethelontis-dotis/ )

    Αν είσαι αιμοδότης, μπορείς να δώσεις αίμα στο φιλόξενο χώρο του συλλόγου! Αν ενδιαφέρεσαι να βοηθήσεις συνανθρώπους σου, με μια συζήτηση με τους γιατρούς θα δεις αν μπορείς!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό Καρναβάλι

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...

    Δείτε το νέο πρότζεκτ του Πατρινού Δημήτρη Ανδριόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%ba%cf%84-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%b4%ce%b7%ce%bc/

    Στο Καρναβάλι Μανωλόπουλος και Μουστής

    Την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού απόλαυσαν, ο μέχρι πρότινος...