Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία στη Λεύκα

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “Ο Άγιος Χαράλαμπος” σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π «Ο Άγιος Ανδρέας” και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προγραμματίζει εθελοντική αιμοδοσία αυτή την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026. 

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στην Λεύκα Πατρών την Δευτέρα 15/6/2026 και ώρα (18.00-21.30 στα γραφεία του συλλόγου) σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Αγαπητά μέλη αγαπητοί συμπολίτες, το Καλοκαίρι έφθασε και όλοι γύρω μας βλέπουμε τις μεγάλες ανάγκες Αίματος που υπάρχουν.

Πολυμεταγγιζόμενοι με (Μεσογειακή αναιμία, νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς, αιματολογικοί, τα τροχαία (η μάστιγα της εποχής μας) άρχισαν να παρουσιάζουν δυσκολίες.

Ο μήνας Ιούνιος και η 14η Ιουνίου -Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη -είναι αφιερωμένος σε όλους τους ανώνυμους εθελοντές αιμοδότες που δίνουν το παρών.

Δώστε και εσείς το παρών στην προγραμματισμένη Αιμοδοσία προσφέροντας μια μονάδα Αίματος και βοηθήστε τους πάσχοντες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

“Σήμερα εγώ αύριο εσύ κανείς δεν ξέρει τη στιγμή”.

Δώστε αίμα -Δώστε ελπίδα δώστε αγάπη δώστε ζωή είναι στο χέρι σας!!

 

PHILOXENIA
Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία στη Λεύκα

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σε άλλη περιοχή της Αχαϊας θα προβληθεί η “αρκουδότρυπα”

Η προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή 16-8-2026 προβολή της...

Πρώτο Θέμα: Τρεις από την Περιφέρεια για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαϊα

Στο «ραντάρ» της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες εθνικές εκλογές φέρονται...

Με βαθιά θλίψη ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών αποχαιρετά τον γιατρό Γεράσιμο Ρηγόπουλο

H Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου ανακοίνωσε:...